Haberler

Şahinbey'de Gaziler İçin Bayraklı Yürüyüş

Gaziantep'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi tarafından 'Gaziler Haftası' kapsamında bayraklarla yürüyüş düzenledi.

Gaziantep'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi tarafından 'Gaziler Haftası' kapsamında bayraklarla yürüyüş düzenledi.

Şehreküstü Konaklarında başlayan yürüyüşe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Durdu Yetkinşekerci, Gaziler Vakfı Şube Başkanı Gazi Mehmet Yeter, Şehit Aileleri Derneği Şube Başkanı Hamza Bayındır, Muharip Gaziler Derneği üyeleri, gaziler ve şehit yakınlarıyla vatandaşlar katıldı.

Ellerindeki Türk Bayrakları ve dövizlerle yürüyüşe başlayan kalabalık gruba caddelerdeki vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Teröre karşı birlik sloganları atan grup 2 kilometrelik yürüyüş sonunda İstiklal Marşı okudu.

Yürüyüşün ardından konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gazilerin vatanın birlik ve beraberliği için kendilerini siper ettiğini vurgulayarak, "Biz de kanımızın son damlasına kadar onlara sahip çıkacağız ve destek olacağız. Bu vatan, bu bayrak için hepimiz canımızı seve seve feda etmeye hazırız. Biz vatanımızı çok seviyoruz ve vatanımızı kimseye böldürtmeyiz. Çanakkale'de 253 bin, Gaziantep'te Kurtuluş Savaşı'nda 6 bin 317 şehit verdik. Biz de çok Mehmet var. Biz de, bu vatan ve bayrak için şehit olacak Mehmet çok ve bitiremezler" dedi. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şahinbey Belediyesi Gaziantep Bayraklı Politika Güncel Haberler

title