Haberler

"Peçelilerden illallah ettim" diyen doktorun hesabı çalınmış: Özür dileyip Erdoğan ve Bakan Koca'ya teşekkür etti

Güncelleme:

Seçimleri Erdoğan'ın kazanmasına tepki gösterip, "Her gün muayene ettiğim peçelilerden illallah ettim. " paylaşımı yapan Doktor Özgün Kaleoğlu'ndan yeni açıklama geldi. Hesabının çalındığını, paylaşımı kendisinin yapmadığını söyleyen Kaleoğlu, "Bu süreçte istemeden de olsa kırdığım herkesten özür dilerim. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Bakanımız Koca'ya kadın olarak doktorluk yapmama imkan verdiği için teşekkür borçluyum" dedi.

Türkiye, 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turu içöin sandık başına gitti. Resmi olmayan sonuçlara göre seçimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazandı.

"PEÇELİ TEYZELERDEN İLLALLAH ETTİM"

Seçimlerin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimi Asistan Doktoru Özgün Kaleoğlu, tepki çeken bir paylaşıma imza attı. Kaleoğlu, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "Her gün muayene ettiğim peçeli teyzelerden illallah ettim. Artık tahammülsüzüm size." dedi. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Kaleoğlu hakkında soruşturma başlattı.

Sultangazi Haseki Hastanesi'nde paylaşımla tepki çeken doktor özür diledi

"HESABIM ÇALINDI, PAYLAŞIMLARIN BENİMLE İLGİSİ YOK"

Özgün Kaleoğlu'ndan yeni açıklama geldi. Hesabının çalındığını, paylaşımı kendisinin yapmadığını öne süren Kaleoğlu özür diledi. Kaleoğlu şunları söyledi: "Hesabımdan yapılan paylaşımların benimle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Hesabım Amerika adresli IP'ler üzerinden defalarca kez başarısız deneme sonucunun ardından sonunda çalınmış ve akla, mantığa sığmayan, insancıl olmayan paylaşımlar yapılmıştır.

Sultangazi Haseki Hastanesi'nde paylaşımla tepki çeken doktor özür diledi

"CUMHURBAŞKANIMIZA VE BAKANIMIZA MİNNET BORÇLUYUM"

Ben doktor yeminine sadık kalan bir birey olarak hastalarımın diline, dinine, ırkına bakmaksızın hepsine eşit mesafede olmaya yemin etmiş bir doktorum. Ülkemizin sağlık alanında yapmış olduğu devrim niteliğinde çalışmalarından etkilenip bu ülkede doktorluk yapmış ve yapmaya devam etmekten gurur duyuyorum. Bu süreçte istemeden de olsa kırdığım herkesten özür dilerim. Başta 13. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya benim kadın olarak doktorluk yapmama imkan verdiği için hepsine teşekkür ve minnet borçluyum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Sağlık Haberler

500

Yorumlar (8)

osman kara kara:

Sana doktor olma imkanını kim verdi? Ben söyleyeyim, Türk kadınlarına seçme hakını kim verdiyse o "Mustafa Kemal Atatürk"

41
36
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

kuzenim yazmış pampa.

69
6
yanıtYanıtla
Osman Marley:

he kanka öyledir geri vitese atmayı çabuk kavramışsın böylelikle ehliyetini alabilirsin

68
4
yanıtYanıtla
Metin Öge:

Ya bir mert olun dürüst olun konuşup konuşup AA yanlış anlaşıldım öyle demek istememiştim diyerek kıvırmayın. Yazıklar olsun senin gibi zihniyeti bozuk insanlara anlayın artık anlayın olmayan beynimize nir sokun burası Müslüman ülke. Çatlasa kızda patlasanızda böyle anladın doktorcum

44
6
yanıtYanıtla
Muhammed Kurt:

Neyse bundan sonra kimse hesabım çalındı özür dilerim diyecegi paylaşımlar yapmasın. Akıllı olun...

40
3
yanıtYanıtla
emrecan gunalp:

Bugune kadar yorum yazmadim fakat senin bir kadin olarak doktorluk yapmani saglayan Mustafa Kemal Ataturk`dur

2
3
yanıtYanıtla
Orhan Yıldırım:

Sağlık bakanlığının bu konuyu bir özürle geçiştirmesine bir vatandaş olarak sıcak bakmam o kadına belki bizim eşimiz anamız başörtüsü ile gidiyor nefretini bu kadar alenen dışa vurmuş birinin sağlık hizmeti vermesi çokta sağlıklı bir durum değil.

4
0
yanıtYanıtla
senar:

çevir kazı yanmasın, sende siyaseti öğrenmişsin :)) evet işte böyle işliyor bu siyaset. doğru yoldasın amacına ulaşacaksın. günü gelince fırsat eline geçtiğinde o tekmeyi atacağına hiç birimizin şüphesi yok.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title