Haberler

Son dakika haberi! Kafkas Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında 4 ayda 500 ameliyat gerçekleştirildi

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi: Kars Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Refik Ersin Eroğlu, hastanede 4 ayda yaklaşık 500 ameliyat gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Kars Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Refik Ersin Eroğlu, hastanede 4 ayda yaklaşık 500 ameliyat gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Eroğlu, hastanelerinde sunulan imkanlar sayesinde birçok ameliyatı başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kafkas Üniversitesi'nde bulunduğu 4 aylık sürede kadın hastalıkları, kanser türleri ve doğumla ilgili yaklaşık 500 ameliyat yaptıklarını ifade eden Eroğlu, Kars ve ilçelerinden gelenlere uyguladıkları başarılı tedaviler sayesinde hasta memnuniyetinin çevre illere yayıldığını, birçok ilden hasta kabul etmeye başladıklarını aktardı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) döneminde insanlara en iyi hizmeti vermek için canla başla çalıştıklarını getiren Eroğlu, şöyle konuştu:

"Salgının yaşandığı bu günler, ülkemiz ve dünya için bir sınav. Biz sağlık çalışanlarına ciddi görevler düşüyor. Normalden daha fazla çalışmalıyız, hastalarımızı memnun etmekle yükümlüyüz. Hastalarımızın Kars'tan çevre illerine gitmesini azalttık. Ameliyat için neredeyse hiçbir hastamız başka illere gitmiyor. Sağlık çalışanları ve hekimler olarak hamile hastalarımızı hastanemizde en iyi şekilde tedavi edip, doğuma kadar en iyi şekilde hazırlıyoruz. Kovid-19'lu bir hastanın doğumunun gerçekleşmesi gerekirse bunu da uygun şartlarda anne ve bebek sağlığını en iyi şekilde koruyarak gerçekleştiriyoruz. Birçok kovid-19 hamilenin doğumunu gerçekleştirdik. Bu hastaların doğumuna girerken en ufak bir endişe hissetmedim. Bu, bizim kutsal görevimiz. Anne adayının ve bebeğin sağlıklı bir şekilde doğumunun gerçekleşmesi gerekiyor. Bu zamana kadar iyi sonuçlar aldık."

Eroğlu, Kafkas Üniversitesi Rektörü Hüsnü Kapu ile dekanlığın ve hastane başhekimliğinin de kendilerine her zaman destek verdiğini ifade etti.

Kaynak: AA / Sağlık

Kafkas Üniversitesi Kars Sağlık Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title