Haberler

Hastane bilgisayarında oyun oynayan çocuk tepki topladı

Güncelleme:

Kış aylarının gelmesiyle hastanelerde hasta sayısı arttı. Bu durum, uzun hasta kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Ancak Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi'nde çekilen bir video, sosyal medyada tepki topladı. Videoda, hasta kayıt işlemlerinin yapıldığı bilgisayarda bir çocuğun oyun oynadığı görüldü. Bu durum, devlet hastanesindeki yoğunluğun azaltılması gereken bir dönemde rahatsızlık oluşturdu.

Kış aylarının da gelmesiyle hastanelerin acil servisleri başta olmak üzere pek çok bölümüne başvuran vatandaş sayısında da artış yaşandı. Kayıt yaptırmak için uzun hasta kuyrukları oluşurken, bir çocuğun işini yapan hemşirenin yanındaki bilgisayarda oyun oynadığı anlar tartışmaları da beraberinde getirdi.

HİZMET VERİLMESİ GEREKEN BİLGİSAYARDA OYUN OYNADI

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi'nde kayda geçen görüntüler sosyal medyada tepki topladı. "Sistem yok diyerek milleti bekletiyorlar" iddiasıyla paylaşılan videoda, doktora muayene olmak için hastaların kayıt sırası beklediği ve işlemlerin gerçekleştirildiği bilgisayarlardan birinde kim olduğu bilinmeyen bir çocuğun oyun oynadığı görüldü.

Devlete ait resmi bir kurumda yaşanan olaya tepki gösterildi. Yoğunluğun azaltılması gereken hastanedeki bu rahatlık bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Haberler.com / Eymen Dursun - Sağlık

Harran Üniversitesi Şanlıurfa Çocuk 3.Sayfa Sağlık Toplum Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

Dürüstçe:

Orda ki çocuğa benziyor, personele değil. Ama çocuğun işe götürülmesi de yanlış. Diyecekler ki okullar tatil anne, baba işte çocuğu nereye bıraksın. O zaman anne ya da baba biri çalışsın diğeri bi zahmet çocuklarıyla ilgilensin. İşe alımlarda evde bir çalışan varsa hiç çalışanı olmayan haneyi önceliğe almak lazım diye düşünüyorum. Söyleyecek çok şey var da neyse

314
211
yanıtYanıtla
Yorumcu44:

O kadar yorum okudum en boşu sizinkiydi tebrikler...

yanıt291
yanıt168
Uğur Çiftçioğlu:

Bir de yazabilsen düşüneceklerini neler dökülecek de allahtan yazamadın

yanıt65
yanıt61
Oguz Ozgul:

Uğur Çiftçioğlu sen önce Allah yazmasını bir öğren sonra yorum yap

yanıt69
yanıt30
Mehmet Ben:

Urfada bilinçsizce çocuk yapıldıkça hastanelerde daha çok kuyruk olur . Bu nedenle kaliteli hizmet de olmaz

158
80
yanıtYanıtla
Mukan Kağan:

Kimse yanlışlıkla bir başkasının üstüne düşüp hamile bırakmıyor, insanlar çocuk yapıyorsa bilinçli olarak yapıyor kimseyide ilgilendirmez bu durum. Bizim Türkleri tutan mı var, boş yapmayın Allah aşkına..

yanıt112
yanıt63
Vedat Arman:

Bilinçli çok yapmak nasıl oluyor acaba. Sabahtan egzersizemi başlıyorsunuz? Yoksa direk dalıyormusunuz? Biri bana göstersin

yanıt36
yanıt52
Mukan Kağan:

Üstünde mi gösteriyim yoksa uzaktan eğitimle mi öğrenmek istersin vedat.

yanıt70
yanıt27
Yeos :

Fena cevap

yanıt27
yanıt8
Burak Kahraman:

öyle bi fena ki vedat toz oldu

yanıt14
yanıt5
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title