Haberler

Ordu'da 30 bini aşkın araç ücretsiz dezenfekte edildi

Güncelleme:

Ordu'da 30 bini aşkın araç ücretsiz dezenfekte edildi Altınordu Belediyesi tarafından pandemi sürecinde açılan ücretsiz araç dezenfekte istasyonu, hizmet vermeye devam ediyor Ordu'nun Altınordu Belediyesi tarafından pandeminin ilk başlarından itibaren hizmete geçirilen araç dezenfekte...

Ordu'da 30 bini aşkın araç ücretsiz dezenfekte edildi

Altınordu Belediyesi tarafından pandemi sürecinde açılan ücretsiz araç dezenfekte istasyonu, hizmet vermeye devam ediyor

ORDU - Ordu'nun Altınordu Belediyesi tarafından pandeminin ilk başlarından itibaren hizmete geçirilen araç dezenfekte istasyonunda, şuana kadar 30 bini aşkın araca ücretsiz hizmet verildi.

Korona virüs ile mücadelesini sürdüren Altınordu Belediyesi, okullarda, iş merkezleri, ibadethaneler ve çeşitli alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Belediye, pandemi sürecinin ilk başlarında Akyazı Mahallesi sahil bandında kurduğu araç dezenfekte istasyonu ile araçların dezenfekte işlemi ücretsiz gerçekleştiriliyor. Bir yılı aşkın süredir devam eden, haftanın 6 günü saat 13.00 ile 17.00 arasında hizmet veren ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği istasyonda her gün çok sayıda araç dezenfekte ediliyor.

30 bini aşkın araç dezenfekte edildi

Özel otomobiller, köy minibüsleri, toplu taşıma dolmuşları resmi araçlar gibi her türden aracın ücretsiz bir şekilde dezenfekte edildiği ve bir yılı aşkın süredir hizmet veren istasyonda, şimdiye kadar 30 bini aşkın aracın dezenfekte edildiği öğrenilirken, vatandaşlar ise verilen hizmetten memnun olduklarını dile getirdiler.

"Dışarıda yaklaşık 20 TL karşılığında bu hizmeti alıyoruz"

Mehmet Arda Yoldaş isimli dolmuş şoförü, ücretsiz bu olan hizmeti her fırsatta kullanmaya çalıştıklarını belirterek, "Güzel bir uygulama, malum hastalık içerisindeyiz ve bu hastalıktan korkuyoruz. Bu şekilde ücretsiz bir şekilde dezenfekte yapılması bizi mutlu ediyor. Başka yerlerde yaklaşık 20 TL karşılığında bu hizmeti veriyorlar. Bu hizmetten dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz" dedi.

Uygulamanın güzel olduğunu ve görevli ekibin de kendilerini güzel karşıladığını kaydeden Burak Köksal ise, "Herkesin yapmasını ve araçlarını buraya getirmesini tavsiye ederim.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Altınordu Belediyesi Koronavirüs Tragger Ordu Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title