Haberler

Huzurevinde 33 kişi yemekten zehirlendi! Yaşı 80'in üzerinde olan 4 yaşlının durumu ağır

Güncelleme:

Bolu'nun Gerede ilçesinde bulunan bir huzurevinde 33 kişi yediği yemekten zehirlendi. Yaşı 80'in üzerinde olan ve zehirlenmeyi daha ağır geçiren 4 kişi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Bolu'nun Gerede ilçesinde kaldıkları huzurevinde yemekten zehirlenen 33 kişi hastaneye kaldırıldı. Yaşı 80'in üzerinde olan 4 yaşlı ise yoğun bakıma alındı.

33 KİŞİ YEMEKTEN ZEHİRLENDİ

Gerede ilçesi Kitirler Mahallesi'ndeki Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalanlarda, önceki gün akşam yemeği yedikten sonra ishal, kusma ve mide bulantısı şikayeti görüldü. 22 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle Gerede Devlet Hastanesi'ne, 11 kişi ise Bolu kent merkezindeki hastanelerde tedaviye alındı.

4 KİŞİ YOĞUN BAKIMA ALINDI

Yaşı 80'in üzerinde olan ve zehirlenmeyi daha ağır geçiren 4 kişi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Vatandaşların ishal ve kusma şikayetlerinin devam ettiği ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Gerede Bolu Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title