Haberler

Çankaya Belediyesi Evde Bakım Hizmeti Kapsamında Kuaför ve Berber Hizmeti de Sunuyor

Güncelleme:

Çankaya Belediyesi, evde bakım hizmetleri kapsamında yaşlı, engelli ve hastalığından dolayı evden çıkamayan vatandaşlara ücretsiz saç kesimi, sakal tıraşı, el ve ayak bakımı ile kişisel bakım hizmeti sunuyor.

Çankaya Belediyesi'nin vatandaşlara yönelik evde bakım uygulaması kuaför ve berber hizmetini de kapsıyor. Yaşlı, engelli ve hastalığından dolayı evden çıkamayan vatandaşlar, bu hizmetlerden yararlanabiliyor.

Çankaya Belediyesi evde bakım hizmetleri kapsamında yürüttüğü evde sağlık hizmeti uygulamasının yanı sıra yaşlı, engelli ve hastalığından dolayı evden çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara, ücretsiz saç kesimi, sakal tıraşı, el ve ayak bakımı ile kişisel bakım hizmeti de veriyor.

İhtiyacı olan vatandaşlar, 444 06 01 numaralı İletişim Merkezi'ni ya da 0 312 458 89 00 / 1179'u arayarak destek alabiliyor.  Hizmetin Belediye tarafından ücretsiz verilmesinin yanı sıra güvenli olması da Çankayalılar için önem taşıyor. Çankaya Belediyesinin yaşlı bireylere sosyalleşme imkanı sağlayan Baharevlerine gelen ziyaretçiler de zaman zaman bu hizmetten yararlanabiliyor.

Kaynak: ANKA / Sağlık

Çankaya Belediyesi Çankaya Kuaför Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title