Haberler

Huzurevinde yedikleri yemekten sonra rahatsızlanan 44 kişiden 1'i hayatını kaybetti

Güncelleme:

Bolu'nun Gerede ilçesinde bulunan bir huzurevinde yedikleri yemekten zehirlenen 44 kişiden 1'i hastanede hayatını kaybetti. 18 kişi taburcu edilirken, 25 kişinin tedavisi sürüyor.

Bolu'da bir huzurevinde yediği yemekten sonra zehirlenen 44 kişiden 1'i kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

YEMEKTEN SONRA RAHATSIZLANDILAR

Zehirlenme olayı, Gerede ilçesi Kitirler Mahallesi'ndeki Esentepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde meydana geldi. Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalanlar, 20 Eylül akşamında yedikleri yemeğin ardından rahatsızlandı. Mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetleri görülen 44 kişi, gece saatlerinde Bolu ve Gerede'deki hastanelere kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan böbrek yetmezliği rahatsızlığı bulunan 75 yaşındaki Ş.K. yaşamını yitirdi. 75 yaşındaki Ş.K'nın ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

BAKANLIK DOKTOR GÖREVLENDİRDİ

Zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılanlardan 18'i, tedavilerinin ardından taburcu edildi. 25 kişinin hastanede tedavilerinin devam ettiği ve durumlarının iyi olduğu bildirildi. Hafta sonu Sağlık Bakanlığı'ndan gelen 3 kişilik doktor ekibinin de hastanelerde tedavi gören kişilerle ilgili incelemelerde bulunduğu öğrenildi. Tarım İl Müdürlüğü ekipleri de huzurevinde kalan vatandaşların yediği yemekten numune aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Gerede Bolu Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title