Haberler

Bakan Koca: Kadir İnanır entübe durumdan çıkarılamamıştır

Güncelleme:

İnme indiği gerekçesiyle hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Kadir İnanır hakkında son durumu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaştı. Bakan Koca, "İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır. Motor hareketleri başlayan ve genel durumu iyiye giden hastamızın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Uyandırma süreci sürüyor" dedi.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır, 24 Mart'ta sabah beyne pıhtı atması sonucu inme indiği gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı. İnanır'ın Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

SON DURUMUNU BAKAN KOCA PAYLAŞTI

Sağlık Bakanı Koca, hastanede tedavisi süren sanatçı Kadir İnanır hakkında sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, şu bilgiyi paylaştı: "24 Mart Pazar günü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilen Kadir İnanır, tıkalı olan beyin damarı açıldıktan sonra, uyutularak yoğun bakımda gözlem altına alınmıştı.

Bakan Koca: Kadir İnanır entübe durumdan çıkarılamamıştır

"VÜCUDU HENÜZ TOLERE EDEMEDİĞİ İÇİN ENTÜBE DURUMDAN ÇIKARILAMADI"

Sayın İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır. Motor hareketleri başlayan ve genel durumu iyiye giden hastamızın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Uyandırma süreci sürüyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

Bakan Koca: Kadir İnanır entübe durumdan çıkarılamamıştır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Kadir İnanır 3.Sayfa Magazin Sağlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

salih bulut:

her zaman doğruya inanıp söylediği için bazı insanlara batıyor Allah şifa versin büyük oyuncu ve büyük adam

212
434
yanıtYanıtla
Ayhan Artok:

rabbim şifa versin inşallah delii kadir

206
322
yanıtYanıtla
Orhan Özsoy:

Hiçde üzülmedim

146
265
yanıtYanıtla
Mehmet ali:

Belki de insanlığını kaybetmişsindir , bir kontrole git

yanıt287
yanıt92
Babacan yalçın:

Sen de bu hale düşersen hiç kimse üzülmez ne bu kin nefret kardeşim. Her insan seninle aynı fikirde veya senin gibi düşünmek zorunda mı. İlla öyle oluncamı seveceksin. Dua edip bir mümin insan olcaksın. Müslümanlık ahlakı ve terbiyesi sen ve sinin gibi insanlarda yok be kardeşim.

yanıt192
yanıt44
Hek Tor:

Ülkede ilaçsızlık yüzünden veyahut sağlık bakanlığının yanlış politikaları neticesinde var olan ilaçlara ödeyecek para bulamayan hastalar dururken, sağlık bakanının bu bir kişi hakkında ÖZEL demeç vermesi çok acı...

yanıt70
yanıt56
Jon snow:

Allah şifa versin inşallah kadir abime ??

145
220
yanıtYanıtla
o zen:

- Ben Kadir - Hangi Kadir? - Deli Kadir Uleen. :( acil şifalar dilerim Kadir İnanır abiyi her gördüğümde bu espiriyi yapamadan duramam. Bir de Kim İnanır Kadir İnanır :(

131
219
yanıtYanıtla
onder zengin:

Kadir inanır gibi paraya tapmayan satın alınamayan ve neye inandıysa soyadı gibi o doğruda hiçbir menfaat gözetmeden giden yiğitlere selam olsun. Karşıt görüşlümde olsa helal olsun.

263
83
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Hiç bir menfaat gözetmeden; öyle mi? Şu akil insanlığı bir anlatır mısın bana ne olur.

yanıt75
yanıt58
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title