Haberler

Sağlık-Sen'den Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek'e Ziyaret

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal ve sendika üyeleri Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek ve Ak Parti İlçe Başkanını makamında ziyaret edip tebrik etti.

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal ve sendika üyeleri Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek ve Ak Parti İlçe Başkanını makamında ziyaret edip tebrik etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti'den Uludere Belediye Başkanı seçilen Sait Ürek'i makamında ziyaret edip tebrik eden Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Anmal; uzun zamandır bölgenin gerek terör gerekse diğer sebeplerden dolayı hizmetten yoksun bırakıldığını söyledi. Anmal, "Bir kaç yıldır hükümet tarafından atanan kayyumlar vasıtası ile bölge halkı adeta yerel hizmeti yeni gördü bu nedenle kayyumların başlattığı projeler ve buna bağlı çeşitli projeler geliştirerek halka hizmetin sunulmasında belediye başkanı seçilen başkanlarımıza başarılar dileriz" dedi.

Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek ise Sağlık-Sen Şırnak ve Uludere yöneticilerin ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek belediye olarak sivil toplum örgütlerinin öneri ve desteklerine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Ürek, "Memur-Sen ailesinin önerileri bizler için önemlidir. Bölgemiz yerel hizmetten yoksun kalmıştır. Uludere halkına yerel hizmet konusunda iyi hizmetler sunmamız gerekiyor. İlçenin en temel sorunlarından biri içme suyu sorunudur. İlk iş olarak bu sorunu çözerek çalışmalarımıza başlayıp akabinde de ilçenin sosyal, sportif, kültürel ve tanıtımı açısından projeleri üretip hayata geçirerek ilçemizi modern bir ilçe konumuna getirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Anmal'ın Uludere ziyaretine Şırnak Şube Başkan yardımcıları Sefer Göktaş ve Selim Taşar, Uludere İlçe Temsilcisi Tarık Babat, Uludere Devlet hastanesi İşyeri temsilcisi Ümit Ürek ve Sağlık-Sen Uludere ilçe yöneticileri ile sağlıkçılar eşlik etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sait Ürek AK Parti Uludere Şırnak Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title