Haberler

"Sağdan git sağlam git" sloganını yanlış anlayan sürücünün, sağ şeritte estirdiği terör kameralarda

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Batı Çevre Yolunda araç içi kamerası tarafından kaydedilen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Trafikte hareket halindeki hafif ticari araç, bir anda hızını artırarak seyretmeye devam etti.

SOLLAMAK YERİNE 'SAĞLADI'

Yolun en sağ şeridinden seyreden araç, tehlikeli hareketlerine devam ederken, önünde giden otomobilleri sollamak yerine şeridin dışına çıktı. Yolun en sağından önündeki otomobilleri geçen araç, adeta kazaya davetiye çıkardı. Bir süre daha şeridin dışında devam eden sürücü, ilerledikten sonra gözden kayboldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kahramanmaraş Onikişubat 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (8)

0131:

hindisdan da bile yoktur bu kadar cahil ve dengesiz sürücüler sanirim. . .

4
0
yanıtYanıtla
......:

Bu adamları yakalayacaksın ve ehliyetlerini iptal edeceksin. Asla ve kat-a bu adamların araç sürmemesi gerekiyor. Ruh hastası bunlar.

3
0
yanıtYanıtla
Remzi:

Bu ne ki istanbulda trafige cık 1 saatte bundan 10 kat beterinden 10 tane bulursun

3
0
yanıtYanıtla
müdür:

ehliyeti sınavına katılmamıştır torpille almıştır belli. şaşırmadım.

2
0
yanıtYanıtla
asdfgh:

Bunun haber değeri varsa günlük en az bin tane haber olur bunlardan. Normal gibi geliyor artık bana.

1
1
yanıtYanıtla
vtnds:

burası türkiiye olur böyle vaka türk polisi görmezden gelir

1
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bundan birkaç yıl önce bir aracın emniyet şeridinde park halinde bulunan ekip arabasının yanından geçip emniyet şeridine girip kırmızı ışıkta şeridinde bekleyen diğer araçları emniyet şeridinden geçmek suretiyle ve akabinde yeşil ışık yanınca da hızlıca kalkıp diğer araçların önüne geçerek yola devam ettiğine şahit olmuştum. O ekip arabasındaki polise diğer araçları bu şekilde sağından/banketten geçmenin yasak olup olmadığını sordum. Polisin verdiği cevap : ''Beyefendi siz de geçebilirsiniz''.

1
0
yanıtYanıtla
ceto:

enistemin araci esasen LOKUM gibi adamdir dalginligina gelmis ogun ne yaptigindan haberi yok . . . . araci bir sekilde sosyal medya da desifre edildi . . . . yazik oldu . . . herkese kAhramanmaras tan selamlar arkadaslar

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title