Haberler

Son dakika: Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin baş şüphelisi yakalandı! Operasyon anı kamerada

Güncelleme:

Son dakika: Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu önceki gün balık restoranında öldürüldü. Cinayete ilişkin ilk olarak 2 kişi gözaltına alınırken, bu sabah ise 9 şüpheli daha yakalandı. Cinayetin baş şüphelisi Kadir Yasak ile Ali Yasak'ın yakalandığı anlar ise kameralarca kaydedildi.

Sunucu Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kendisine ait restoranda alacak-verecek meselesi yüzünden öldürülmüştü. Cinayetin ardından harekete geçen emniyet ekipleri kamera görüntülerinden tespit ettikleri 6 kişiden 2'sini gözaltına almıştı.

Olayla ilgili daha önce yakalanan Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan'ın ardından İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışması sonucu bu sabah diğer şüpheliler de yakalandı. Aralarında Drej Ali olarak bilinen Ali Yasak'ın yeğenleri Ali Yasak ve Kadir Yasak'ın da olduğu 11 kişi, 19 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyon ile 24 saat içinde yakalandı.

Son dakika: Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin baş şüphelisi yakalandı! Operasyon anı kamerada

OPERASYON ANI KAMERADA

Baş şüphelilerin saklandıkları evde gözaltına alındığı anlar ise kameralara yansıdı. Büyükçekmece'de günlük kiralık bir evde yakalanan şüpheliler, operasyonla kıskıvrak gözaltına alındı.

Son dakika: Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin baş şüphelisi yakalandı! Operasyon anı kamerada

ECE ERKEN DE GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Operasyonda kasten öldürme eylemini gerçekleştiren kişilerin Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın olduğu tespit edilmişti. Eşinin ani kaybıyla yasa boğulan Ece Erken de sosyal medya hesabından şüphelilerin görüntülerini paylaşmıştı. Operasyon görüntülerini de sosyal medyadan yayınlayan Erken "Çok şükür" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin baş şüphelisi yakalandı! Operasyon anı kamerada

NE OLDU?

Aralarında alacak meselesi bulunan iki grup 27 Ocak gecesi Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'ndaki restoranda görüşmek üzere bir araya gelmiş, çıkan tartışmada silahla ateş açılmıştı. Olay sırasında gruplar arasında aracılık yaptığı öğrenilen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile şoförü Murat B. vurulmuştu. Mahmutyazıcıoğlu, kurşunun atardamarına isabet etmesi sonucu olay yerinde kan kaybından hayatını kaybetmişti.

Son dakika: Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin baş şüphelisi yakalandı! Operasyon anı kameradaŞafak Mahmutyazıcıoğlu

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Magazin

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
500

Yorumlar (16)

diyar-ı bekir:

adalet yakaladığın yerde kafasına sıkmaktan geçer bu tiplerin içeri atıp ne diye benim vergimle yaşayacakki gebertin gitsin

146
14
yanıtYanıtla
BÜLENT ŞEN:

''Ey akıl sahipleri! Sizin için kısasta hayat vardır. Umulur ki böylece hem öldürmekten hem de öldürülmekten korunursunuz.'' Bakara suresi 179. ayet

127
12
yanıtYanıtla
cixs34:

güzel kurgu :D

42
32
yanıtYanıtla
Yusuf Saygın:

Amerika polisini daima arıyorum. Hiç uğraşıyor. Kurşun yağmuruna tutup gebertiyorlar. Yakalamanın ne gereği var. Az bir ceza alıp tahliye olacaklar sonra kaldıkları yerden devam.

59
10
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

Çok inandırıcı değil sanki bir şeylermi ört bas ediliyor.

24
35
yanıtYanıtla
Emrah Akar:

Asın gitsin böylelerini, adaleti bu bizim vergilerle beslicez bunları bide

43
4
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Bıktık ,usandık bu eylemlerden. Para için adam öldürüyorsunuz. Üç günlük ömür tanınmış insana. Nefes alıp vermek bile her kula bir lütuf. Bu kadar kolay mı Allah'ın verdiği canı almak. Yeter artık

42
3
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

1950 yılların Türk filmi .

27
15
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Asın vergimi yemesin bu geyikleri besleyecegine dağda geyikler aç

33
5
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Para için makam için yaşayanlar bunlar.

31
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title