Haberler

Sadettin Saran'dan Kırıkkale'de 2 Bin Kişiye Düğün Yemeği

İstanbul Kemerburgaz'da dün akşam aile ve yakın dostlarının katıldığı sade nikah töreniyle DişHekimi Emek Külür ile dünya evine giren Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Sadettin Saran, memleketi...

İstanbul Kemerburgaz'da dün akşam aile ve yakın dostlarının katıldığı sade nikah töreniyle DişHekimi Emek Külür ile dünya evine giren Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Sadettin Saran, memleketi Kırıkkale'de MKE Havuzu bahçesinde 2 bin davetliye yemek verdi. Saran, yemeğe katılanlara teşekkür etti.

İş adamı Sadettin Saran, 1 yıl önce tanıştığı Diş hekimi Emek Külür ile İstanbul'da kıyılan nikahları sonrası memleketi Kırıkkale'ye geldi. Önce Kırıkkale'de şehit Ahmet Sandalcı'nın cenaze törenine katılan Sadettin Saran, MKE Kurumu Havuz başında hemşerileri ile bir araya gelip, eşini tanıştırdı. Şehit cenazeleri üzerine eğlence bölümü kaldırılıp, misafirlere yemek verildi.

GÜNEYDOĞU GAZİSİNDEN HEDİYE YASTIK

Saran çiftinin düğün yemeğine Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, eski DP Milletvekili Fikri Pehlivanlı, eski Kırıkkale Valisi ve Mersin MHP Milletvekili Behiç Çelik, eski CHP Kırıkkale Milletvekili Halil Tiryaki, İstanbul'dan ve Kırıkkale'den yaklaşık 2 bin davetli katıldı. Bu sırada 15 yıl önce Güneydoğu'da terör örgütü PKK'lılarla girdiği çatışmada gazi olan Mesut Aksal tarafından Saran çiftine, fotoğraflarının bulunduğu ve 'bir yastıkta kocayın' yazılı yastık hediye edildi.

Yemekte şehitler için Kuran okundu, dua edildi. Sadettin Saran burada yaptığı konuşmada, "Bugün benim ve eşimin çok çok mutlu bir günü. Ancak burukuz tabii ki. Kırıkkaleli şehidimizin bulunması nedeniyle eğlence programını iptal ettik. Şehidimizin mekanı cennet olsun. Mutlu günümde gerek Kırıkkale'den, gerekse İstanbul'dan gelerek eşimle birlikte bizleri yalnız bırakmayan hepinize, bu özel günümüzü paylaştığınız için tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Daha sonra Sadettin ve Emek Saran, masaları dolaşarak tüm davetlilere teşekkür etti. - Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Saadettin Saran Fenerbahçe Kırıkkale İstanbul Politika Güncel Haberler

title