Haberler

Saçlarını Siyaha Boyatan Meryem Uzerli'yi Hayranları Beğenmedi: Kendini Daha Fazla Çirkinleştirme

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem karakteriyle büyük hayran kitlesi yakalayan Meryem Uzerli son çekeceği film için saçlarını siyaha boyattı. Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan Uzerli'yi hayranları beğenmedi

Alman asıllı güzel oyuncu yeni filmi için kamera karşısına geçeceğini yeni imajıyla sosyal medya hesabından duyurdu. Uzerli'nin saçlarını siyaha boyatması takipçilerini memnun etmedi. Hayranları Uzerli'nin paylaşımına "Siyah sana yakışmamış eski haline dön" diye yorum yaptı.

İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ KORKUTTU

Güzel oyuncu bir çok projede oyunculuktaki yeteneğiyle göz doldurmasına karşılık bir zamanlar rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinden sonra tıpta Tükenmişlik sendromu adıyla geçen hastalıkla mücadele etmişti. Uzerli'nin paylaştığı son pozda saçlarını siyaha boyatması ise hayranlarına bunalıma mı girdi dedirtti.

YENİ FİLMİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

Meryem Uzerli sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı yeni imajıyla yeni filminin müjdesini vererek hayranları rahat bir nefes aldı.

İşte Meryem Uzerli'nin yeni imajı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Meryem Uzerli Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (22)

UTANGAÇ GENÇ:

Muhteşem yüzyılda cuk oturan, lakin sonderece acemice oynadığı sultan rolünden sonra hiç bir film ve dizisi dikiş tutmayan birisinin saçı, dudağı, makyajsız fotoğrafları ile gündemde kalma çabaları maalesef boşuna zahmet. Kendisine tavsiyemiz bol öpüşmeli ve sevişmeli(gerçi vücudu da çok uygun değil) sahneleri olan film veya dizide oynaması olacak. Mesela, yabancı bir ülkeden gelip ülkemizde fahişelik yapan bir kadın karakterini canlandırabilir.

4
7
yanıtYanıtla
Sakin beyler:

Film için imaj değişikliği yapmış o role bürünmek için, herşeyi bu kadar ciddiye almayin

8
0
yanıtYanıtla
devil 666:

sarışın hali daha güzel siyah yakışmamış

4
4
yanıtYanıtla
anadulu kaplanı:

saçının siyah olması yüzünün iğrenç olmasını ön plana çıkarmış

3
4
yanıtYanıtla
metin:

Ne derseniz deyin Güzel bir bayan kıskanmayın ulaşamıyacağınız ciğere mundar demekten vazgeçin

4
2
yanıtYanıtla
MC:

ALMANYADA ACINDAN ÖLÜYORDU ORDA YÜZÜNE BAKAN YOKTU BURAYA GELDİ SANATCI OLSDU TÜRKİYEDE BUKADAR BASİT BUKADAR UCUZMU SANATCI OLMAK

3
2
yanıtYanıtla
Baycancanişlk:

SİZE NE ARKADAŞIM KADINDAN

4
0
yanıtYanıtla
Kara fatma ayşe kadın fasülye:

Bzok gibi olmuş

1
3
yanıtYanıtla
Gül:

Hey makjac hey

2
2
yanıtYanıtla
Mebrure:

Bu kadına kızıl saç yakışıyor.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title