Haberler

Saçlarını kestirmek için gittiği berber, krem sürme bahanesiyle 15 yaşındaki çocuğu istismar etti

Güncelleme:

İstanbul'da berbere giden 15 yaşındaki erkek çocuğu, berber tarafından krem sürme bahanesiyle istismar edildiğini fark etti. Küçük çocuk, durumu ailesine anlatınca sapık hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Geçtiğimiz aylarda Fatih'te A.T. isimli 15 yaşındaki çocuk, bir kuaföre girip saçlarını kestirmek istedi. Berber küçük çocuğa bir de cilt bakımı yapmayı önerdi.

KREM SÜRME BAHANESİYLE TACİZ ETTİ

İddiaya göre 29 yaşındaki berber U.B. küçük çocuğa krem sürme bahanesiyle üzerini çıkartıp istismarda bulunmaya başladı. Kuaför sahibinin kendisine farklı niyette davrandığını anlayan A.T., kendisini öpen U.B'yi itip koşarak berberden uzaklaşmaya başladı.

"ÖPMEDİM MASKE YAPTIM"

Sabah'ın haberine göre; yaşadığı şokun üzerine ailesine kuaförde başından geçenleri anlatan küçük çocuğun ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İfadesine başvurulan berber çocuğu taciz etmediğini maske yapmak için krem kullandığını, üzerinin kirlenmemesi için tişörtünü çıkarttırdığını beyan etti. Savcılık yürütülen soruşturma sonunda berber U.B., hakkında 'Çocuğunu Cinsel İstismarı' suçundan iddianame düzenledi.

15 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Hazırlanan iddianamede küçük çocuğun berbere iftira atmasını gerektirecek bir husumet bulunmadığını ve berberin 15 yaşındaki çocuğu istismar ettiği sırada sarılarak öpmesinin hayatın olağan akışına aykırı olduğunu belirtti. 15 yıla kadar hapsi istenen sapık Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacak.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Haberler

500

Yorumlar (20)

Degenek:

Her berberin hakkidir..işi gereği bazen sürebilir:) sırf para kazanmak adina iftira atılabilir böyle

31
141
yanıtYanıtla
Atakan:

Aynen zaten resimde gördüğümüz bu çocuğun olay görüntüleri değil başka yerden alınmış ben gittiğimde de adam öyle geliyor mesleğini yapıyor yani bu adam kötü bişey yaptıysam bilemem

yanıt0
yanıt0
cengiz han:

Türkiye bambaska celiskilerle dolu bir ülke, her saniye basin belaya girebilir.

84
17
yanıtYanıtla
;-;:

ben almanyada yasiyorum degdirme olayi sadece Türkiyede degil dünyada berberler ve müsterisi icin adeta kacinilmaz bir durum Allahtan almanyada kadin berberler cogunlukta o yüzden sorun olmuyor.

40
20
yanıtYanıtla
Erhan:

Hiç inandırıcı gelmiyor

24
32
yanıtYanıtla
NazilLiLi:

İftira olmadığını biliyor musunuz? Hayat çok tehlikeli artık... Bir iftira insanın hayatına,yıllarına,itibarına mâl oluyor. Karalamak çok kolay. Üzerimizde sürekli kayıtta olan bir kamera taşımak zorundayız sanırımO? Yoksa iftiraları ortaya çıkarmak imkansız.

35
16
yanıtYanıtla
Dadaş:

Bu pisliklere korona az bile.

42
6
yanıtYanıtla
Gün:

Hastalığı ceza gibi gösterme, iyi insanlarda korona oluyor onlarada iyiki olmuş mu diyosun? İyi içinde, kötü içinde bir sınav belkide. Allah en doğrusunu bilir.

yanıt0
yanıt1
Sancez:

10 lira fazla ver bayan berber e git tertemiz

21
24
yanıtYanıtla
Rezerv:

Temas olmadan traş etsene be adam

23
7
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title