Haberler

Sacit Aslan'dan Emel Sayın'a Sert Yanıt

Güncelleme:

Emel Sayın'ın bir dönem ilişki yaşadığı Selçuk Aslan'ın ağabeyi Sacit Aslan, Sayın'a sert çıktı.

Bugün Gazetesi'nin haberine göre Sacit Aslan, bir zamanlar kardeşi Selçuk Aslan ile evli olan Emel Sayın'a, Taksim Meydanı'nda iki kurşun sıkıldığını iddia etti.

Emel Sayın bir gazeteye verdiği röportaj sırasında, ' Fahrettin Aslan, kayınpederiniz olmayı nasıl karşılamıştı' sorusuna, "Pek karışmadı aslında ama bir gün "Selçuk çok genç Emel Hanım, bu iş uygun değil, iyi düşün" dediğini açıkladı.

SONUNDA MAHKEMELİK OLACAĞIZ

Bunun üzerine Selçuk Aslan'ın ağabeyi Sacit Aslan, "Ayrılığın sebepleri içerisinde büyük bir rezillik var. Sonunda bana söyletecek. Mahkemelik olacağız. Madem Fahrettin Aslan, Selçuk ile evliliği karşısında susmuştu da, neden Taksim Meydanı'nda iki tane kurşun sıkıldı" şeklinde çok çarpıcı bir soru sordu.

"KOCASI, KARDEŞİM VE EMEL'İN ÜZERİNE KURŞUN YAĞDIRDI"

Sacit Aslan, Emel Sayın'ın Selçuk Aslan ile olan ilişkisinin, İsmet Kasapoğlu ile evliyken başladığını da söyledi. Aslan: Kocası kardeşimle ilişkisini duyduğunda boşandı. Taksim'deki yazıhanede ikisinin üzerine kurşun sıktı. Maksim'e kaçarak zor kurtuldular.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Fahrettin Aslan Emel Sayın Taksim Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title