Haberler

Sabri Sarıoğlu: Hiçbir Kulüple Ne Anlaştım Ne de Görüştüm

15 yıllık Galatasaray kariyeri sona eren Sabri Sarıoğlu adım adım Kayserispor'a yaklaşıyor. Olumlu geçen görüşmelerin arından tecrübeli futbolcuyla görüşmeler Kayseri'de devam edecek.

SABRİ PERŞEMBE GÜNÜ GELİYOR

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, transfer harekatını sürdürdüklerini, Welliton'la yapacakları görüşmenin ardından bir santrfor alıp almayacaklarına karar vereceklerini söyledi. Galatasaray'lı Sabri konusundaki olumlu gelişmelerin olduğunu söyleyen Başkan Bedir, "Sabri, menajeriyle birlikte Kayseri'ye gelecek. Kendisiyle yarın yüz yüze görüşme yaparak Kayserispor'da futbol oynamasını istediğimizi bir kez daha söyleyeceğiz. Başından beri, kapımızın Sabri'ye açık olduğunu söyledik'' dedi.

SABRİ: HİÇBİR TAKIMLA ANLAŞMADIM

Galatasaray ile yolları ayrılan Sabri Sarıoğlu, kendisi hakkında çıkan transfer söylentilerine cevap verdi. Henüz hic bir takımla anlaşmadığını belirten Sabri kararı ailesi ile birlikte vereceğini söyledi. Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulunan Sabri, "Hiçbir kulüple anlaşmadım, hatta konuşmadım bile. Aracılar yoluyla teklifler geliyor, ailem ile beraber bu teklifleri değerlendireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabri Sarıoğlu Galatasaray Kayserispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title