Haberler

Sabıka Fotoğrafıyla Ünlü Olan Mahkum Paris Hilton'la Kol Kola

Güncelleme:

Sabıka fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldıktan sonra 'en ünlü mahkum' haline gelen Jeremy Meeks, Alman moda tasarımcısının düzenlediği partide Paris Hilton'la yan yana geldi.

70. Cannes Film Festivali'ne katılan Paris Hilton, 'dünyanın en yakışlıklı mahkumu' olarak ünlenen Jeremy Meeks ile bir araya geldi. Alman moda tasarımcısı Philipp Plein'in düzenlediği partide karşılaşan Paris Hilton ve Jeremy Meeks, bol bol fotoğraf çektirdi.

KIRMIZI HALIDA YÜRÜDÜLER

36 yaşındaki milyoner Hilton, ayrıca aktör ve model sevgilisi Chris Zylka ile de kırmızı halıda yürüdü. Hilton, Zylka ve Meeks ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmayı ihmal etmedi.


SABIKA FOTOĞRAFI OLAY OLMUŞTU

Sabıka fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldıktan sonra 'en ünlü mahkum' haline gelen Jeremy Meeks, Mart 2016'da tahliye edildikten sonra bir ünlü gibi yaşamaya başlamıştı.


PROFESYONEL MODELLİK KARİYERİ BAŞLADI

ABD'de yasa dışı olarak silah bulundurmaktan 27 ay hapis cezasına çarptırılan 33 yaşındaki ABD'li eski mahkum yakışıklılığıyla ünlenince profesyonel modellik kariyerine başlamıştı.


Meeks, geçen ay moda çekimleri için gittiği Londra'da, havaalanında sekiz saat bekletildikten sonra sınır dışı edilmesiyle gündeme geldi.





Kaynak: Haberler.com / Magazin

Paris Hilton Chris Zylka Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title