Haberler

Saadet Partisi Patlamada Zarar Gören Esnafı Ziyaret Etti

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı’ndan oluşan bir heyet 17 Temmuz gecesi PKK mensuplarınca 2 Nisan Polisevi’ne düzenlenen saldırıda iş yerleri zarar gören esnafı ziyaret etti.

Saadet Partisi Van İl Başkanlığı'ndan oluşan bir heyet 17 Temmuz gecesi PKK mensuplarınca 2 Nisan Polisevi'ne düzenlenen saldırıda iş yerleri zarar gören esnafı ziyaret etti.

İskele ve Sıhke Caddelerinde bulunan esnafı tek tek ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunan heyet adına açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, "17 Temmuz gecesi ilimiz tarihinde görülmemiş bir patlama meydana geldi. 2 Nisan Polisevi'ne yönelik gerçekleştirilen saldırıda 2 polis memurumuz ve 2 vatandaşımız olmak üzere 4 canımız şehit oldu 73 kardeşimiz yaralandı. Ayrıca olayda birçok esnafımız da zarar gördü. Bizler de bugün esnafımızın yanında olduğumuzu göstermek adına esnafımız ziyaret ediyoruz. Elbette maddi hasarlar telafisi mümkün olan hasarlardır. Fakat giden canlarımızın geri gelmesi mümkün değildir. Ülkemizde yaşanan bu olay ilk değil maalesef son da olmadı. Her geçen gün Siyonizmin maşası haline gelen terör örgütleri illerimizde bombalar patlatmakta yollarımızda bombalar patlatmaktadır. İnşallah bu necip millet bu belaları da def edecektir. Yaşanan olaylarda vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize de başsağlığı diliyoruz" dedi.

"Terör örgütleri sivil, asker veya polis gözetmeksizin tüm halkımızı hedef almakta"

Elazığ, Bitlis ve dün Özalp ilçesinde yaşananları da lanetleyen İlhan, "Bu olaylar da bize gösterdi ki artık terör örgütleri sivil, asker veya polis gözetmeksizin tüm halkımızı hedef almaktadır. Ülkemizi hedef almaktadır. İnşallah bu konuda gerekli adımlar atılır ve ülkemiz bu olayları bertaraf eder. Ülkemiz büyük bir ülkedir. İnşallah Türkiye bu olayları da bertaraf edecektir" dedi.

Ziyarette Saadet Partisi Genel Kurul Üyesi ve eski Van Milletvekili Fethullah Erbaş ile İlçe temsilcileri de katıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özay İlhan PKK Yerel Haberler

title