Haberler

Saadet Partisi'nin Tire Adayı Sadrettin Yakuter

Güncelleme:

SP İzmir Teşkilatı, Konak Belediye Başkan Adayı Mustafa Erduran'ın ardından ikinci adayını Tire'de açıkladı.

Saadet Partisi (SP) İzmir Teşkilatı, Konak Belediye Başkan Adayı Mustafa Erduran'ın ardından ikinci adayını Tire'de açıkladı. SP Genel Başkan Danışmanı ve Adalet eski Bakanı Şevket Kazan'ın katılımıyla Hangar Salonu'nda yapılan tanıtım toplantısında Saadet Partisi Tire Belediye Başkan Adayı Sadrettin Yakuter oldu. Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını söyleyen Yakuter, Tire'de bir tane aç ve açıkta insan bırakmayacaklarını dile getirdi.

Oy vermenin sorumluluğunun büyük olduğunu savunan SP Tire Adayı Yakuter, "Oy kullanmak adeta boş bir kağıda imza atmaya benzer. Belediye başkanı hangi icraatları yaparsa, oy veren de ona ortak olmuş olur. Hayırlı işler yaparsa sevabına, görevini yerine getirmezse vebaline ortak olur. Bu bilinçle oy kullanılmalıdır. Mazlumların sahibi olacağız ve Tire'ye Milli Görüş belediyeciliğini getireceğiz" dedi.

Kemalpaşa eski Belediye Başkanı Mehmet Ali Özüdoğru ise 10 yıl görevde kaldığı Kemalpaşa'da aklın alamayacağı hizmetler ürettiklerini kaydetti. Belediyeyi tamamen borçsuz teslim etmesine rağmen AK Parti ve CHP dönemlerinde 32 milyon lira borç yapıldığını iddia eden Özüdoğru, Milli Görüş'ün bütün çalışmalarının hak için olduğunu bildirdi.

Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Şevket Kazan, Tirelilere hitap ettiği konuşmada Milli Görüş belediyeciliği perspektifinin başka hiçbir partinin belediyeciliğine benzemediğini ifade etti. SP İzmir ve Tire Teşkilatının mükemmel bir aday açıkladıklarını belirten Kazan, "Sadrettin kardeşimiz çok doğru bir adaydır. Belediye başkanı olursa nerede derdi olan varsa onun yanında bitecek. Nerede ihtiyacı olan varsa koşacak. Çünkü biz dünya meselelerine kalp gözüyle bakıyoruz. Milli Görüş bizim icat ettiğimiz bir görüş değildir. Hakkın kendisidir. Saadet'ten başka oy verilecek kapı yoktur." diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemalpaşa Tire Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title