Haberler

Saadet Partisi Milletvekili Adayları, Vali Yavuz Erkmen'i Ziyaret Etti

Saadet Partisi Zonguldak İl ve İlçe Teşkilatı Yöneticileri ile Milletvekili Adayları, Vali Yavuz Erkmen'i Makamında Ziyaret Ettiler.

Saadet Partisi Zonguldak İl ve İlçe teşkilatı yöneticileri ile milletvekili adayları, Vali Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette SP Zonguldak Milletvekili adayları Necmettin Aydın, Şahin Kalça, İsmail Yılmaz, Mehmet Özçelik, Aydın Şahin, İl Başkanı Necdet Sarı, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Ereğli İlçe Başkanı Musa Kumaş, Çaycuma İlçe Başkanı Mesut Özdemir, Devrek İlçe Başkanı Halil Korkut, Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Arıkan ve partililer hazır bulundu.

SP birinci sıra milletvekili adayı Necmettin Aydın, milletvekili adayı arkadaşlarını tanıtarak Vali Yavuz Erkmen'e Zonguldak için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Aydın, "Göreve geldiğiniz günden bu yana Zonguldak için yaptıklarınızdan dolayı sizi tebrik ediyoruz. Özellikle Filyos projesi Türkiye ve bölgemiz için çok önemli. Bizim de bu konuyla ilgili hazırladığımız çalışmalar var. Bunları önümüzdeki günlerde ayrıntılı bir şekilde paylaşmayı programladık. Bu çalışmamızı gösteren bölge haritasını da sizlere takdim etmeye geldik" dedi.

Vali Yavuz Erkmen de, "Hepimizin için yoğun bir süreç başlamış bulunuyor. 22 Temmuz'da yapılacak genel seçimler kapsamında ve demokrasi yarışı içerisinde seçimlere hazırlanılıyor. Dolayısıyla bu seçimlerin ülkemiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimlere hazırlanan partilere ve Milletvekili adaylarına başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ziyaret sonrasında adaylar ve partililer, Zonguldak caddelerinde vatandaşlara gül dağıtarak oy istediler.

(SD-AK)

14.06.2007 15:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title