Haberler

Rusya'da kasadan para çalan kedi suçüstü yakalandı

Güncelleme:

Rusya'da bir kedi, kafenin kasasındaki para balyasını çalarken suçüstü yakalandı. Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlık olayı, sosyal medyada gündem oldu.

Rusya'nın Krasnodar bölgesine bağlı Anapa kentinde bir kafeye giren kedi, kasa bölümüne giderek sarılmış haldeki para balyasını ağzına aldı ve kafeden çıkmaya çalıştı. Kafedekiler tarafından fark edilen hırsız kedi yakayı ele verdi.

MÜŞTERİLERE DE YAKALANDI

Hırsızlığı alışkanlık haline getiren kedi, başka bir gün de müşterilere yakalandı. Aldığı bir tomar parayı ağzıyla taşırken müşteriler tarafından fark edilen kedi bu denemesinde de başarısız oldu. Kafe müşterileri, ağzındaki paraları alarak hırsız kediyi uzaklaştırdı.

HIRSIZLIĞI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİ

Kafenin güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlık olayı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini buldu. Kafe sahipleri sürekli para çalmaya çalışan kediye yemek verdiklerini; fakat kedinin yine de para çalmaya çalıştığını söyleyerek kedinin hırsızlığı alışkanlık haline getirdiğini savundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Krasnodar Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (4)

ads:

Sizin yemekleri beğenmiyordur belki parayla başka yerden yiyecek alacak ;)))

10
0
yanıtYanıtla
adil:

1 kutu kedi maması kaç para oldu sizin haberiniz var mı, tavuk dönerden bile pahalı.

8
1
yanıtYanıtla
MSMSM:

BİZİ YETİŞTİRENLER BÖYLE YETİŞTİRDİ :)

2
2
yanıtYanıtla
kedi sever:

O kediyi sahiplenmek istiyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title