Haberler

Ruhsatsız Silah Bulundurmaktan Cezaevine Giren Oyuncu Ufuk Bayraktar'dan İlk Fotoğraf

Güncelleme:

Ağustos ayında cezaevine giren ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın Silivri Cezaevi'nde çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. Oyuncunun verdiği poz, sosyal medyada kısa sürede konuşulmaya başlandı.

'Vatanım Sensin' dizisinde 'Dağıstanlı' rolünü canlandıran oyuncu Ufuk Bayraktar, 11 yıl önce karıştığı kavgada babasına ait ruhsatsız silahı üzerinde bulundurduğu için yargılandığı davadan hapis cezası alarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Kesinleşen 6 aylık cezasını yatan Bayraktar'ın hapis günlerine ait ilk fotoğraf ortaya çıktı.

CEZAEVİNDEN İLK FOTOĞRAF

Türk bayrağının önünde poz veren ünlü oyuncunun cezaevinde senaryo yazarak, kitap okuyarak ve spor yaparak zamanını geçirdiği öğrenildi.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Genç oyuncunun elindeki tespihle verdiği bu poz ise kısa sürede sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı.

Ruhsatsız Silah Bulundurmaktan Cezaevine Giren Oyuncu Ufuk Bayraktır'dan İlk Fotoğraf

RAMİZ DAYI'NIN GENÇLİĞİNİ CANLANDIRMIŞTI

Cezası 3 Mart'ta bitecek olan 37 yaşındaki Bayraktar, 'Ezel' dizisinde hayat verdiği Ramiz Dayı'nın (Tuncel Kurtiz) gençliği rolüyle hafızalarda yer etmişti.

Ruhsatsız Silah Bulundurmaktan Cezaevine Giren Oyuncu Ufuk Bayraktır'dan İlk Fotoğraf

"RUHSATSIZ SİLAH BULUNDURMAKTAN KISA SÜRE SİZLERDEN UZAK OLACAĞIM"

Ufuk Bayraktar cezaevine girdikten sonra sosyal medya sayfasından bir mektup paylaşmış ve "Her erkeğin gençlik döneminde olduğu gibi benim de 2007 yılında karıştığım bir kavgada rahmetli babamın yadigarı ruhsatsız silahlı üzerimde bulundurmaktan dolayı kısa bir süre sizlerden uzak, yüce Türk adaletinin güvenli ellerinde olacağım. Her hayırda bir şer, her şerde de bir hayır vardır. İnşallah 6 ay sonra görüşürüz. Allah'a emanet olun" sözlerine yer vermişti.

Ruhsatsız Silah Bulundurmaktan Cezaevine Giren Oyuncu Ufuk Bayraktır'dan İlk Fotoğraf

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Silivri Cezaevi Ufuk Bayraktar Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (58)

Elina Dudayeva:

Arda Turan neden ceza evinde değil? Bir kişiyi darp edip hastanede ruhsatsız bir silahla ateş açtı. Neden cezaevinde değil biri bunu açıklasın. Türkiye Cumhuriyeti Devleti adaleti böyle mi işliyor?

122
2
yanıtYanıtla
Ayle:

Ne adalet yahu... adam suç işlemeden ceza evine giriyor suç işleyenler hayatını yaşıyor.

86
4
yanıtYanıtla
KAAN:

ATATÜRK VE VATAN SEVGİSİ İLE İLGİLİ DİZİDE OYNADIYA BU GEÇERLİ SEBEP

yanıt5
yanıt2
Yasemin:

Biri elinde silahla hastane basar sıkar, saldırır, döver hapse ğirmez arda turandiğer ruhsatsız sılah bulundurur, hapisi boylar. Adaletin bumu dünya kanunlar ve yasalar tektaraflımı yazıldı,

49
2
yanıtYanıtla
RAHATSIZ BACAKLAR:

BU ÜLKENiN KANUNLARINA UYMAYAN BU ÜLKENiN BAYRAGININ ÖNÜNDE POZ VERMESiN

20
27
yanıtYanıtla
dertsiz:

karaktersiz sormazlarmı sana arda ne halt etmeye dışarda geziyor ozaman diye

yanıt3
yanıt2
Adınızı Yazın:

ARDA TURAN NEDEN CEZA ALMADI ÇÜNKÜ ZENGİN ÇEVRESİ VAR ANKARA DA DAYISI OTURUYOR. ???

41
1
yanıtYanıtla
MERVE-SU:

RUHSATSIZ SİLAH BULUNDURMAKTAN CEZA EVİNE GİRMİŞ. İNANILIR GİBİ DEĞİL. . DEMEKKİ ADAMINI BULAMAMIŞ. (!). . BENİM ANLAMADUĞUM ONLARCA HIRSIZLIĞI, DOLANDIRICILIĞU, GASPU OLANLAR DIŞARUDA NASUL GEZİYORLAR? BUNLARU YARGILAYAN HAKİMLER FARKLİMİDUR. ;

33
2
yanıtYanıtla
ABUŞ:

Arda Turan denen şahıs hem silah bulundurdu , hem de ateşledi ama adamın dayısı var tabii

yanıt1
yanıt1
Uluhan:

ideolojiyi falan bi kenara bırakın. on numara karakter oyuncusudur kendisi. en azından bi meziyeti var ve bunu en iyi şekilde değerlendiriyor. takdir edilesi...

31
4
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title