Haberler

Rolü İçin Dövüş Eğitimi Alan Yasemin Allen'in Bacakları Mosmor Oldu

Güncelleme:

Malezya'da çekilen ve bir Amerikan kanalında yayımlanan dizinin kadrosuna dahil olan Yasemin Allen'in dövüş eğitimlerinden sonra bacakları mosmor oldu.

Malezya'da çekilen ve bir Amerikan kanalında yayımlanan dizinin kadrosuna dahil olan Yasemin Allen'in bacakları dövüş sahnesinde mosmor oldu.

MALEZYA'DA ÇEKİLEN DİZİNİN KADROSUNA DAHİL OLDU

Çi dizisi final yapan güzel oyuncu Yasemin Allen, Malezya'da çekilen ve bir Amerikan kanalında yayımlanan dizinin kadrosuna dahil oldu.

Rolü İçin Dövüş Eğitimi Alan Yasemin Allen'in Bacakları Mosmor Oldu

HAYRANLARININ YÜREĞİNİ AĞZINA GETİRDİ

Geçtiğimiz günlerde çekimler için Malezya'ya uçan oyuncu, 6 ay boyunca burada kalacak. Rolü için dövüş ve silah eğitimi alan oyuncu, önceki gün paylaştığı fotoğrafla hayranlarını yüreğini ağzına getirdi. Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı dizi için yüreğini ortaya koyan oyuncunun dövüş sahnelerinde bacakları mosmor oldu.

Rolü İçin Dövüş Eğitimi Alan Yasemin Allen'in Bacakları Mosmor Oldu

"KAPLANA DÖNÜŞÜYORUM"

Setten çekilmiş karesine "Kaplana dönüşüyorum yavaştan… Çok normal bu izler, mükemmel bir ekiple kontrol altında… Biraz hareketli sahneler çekiyoruz sadece" mesajını yazdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yasemin Allen Malezya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

lannn:

ya gerçekten merak ediyorum hangi hayranının yüreği ağzına gelmiş cidden çok merak ediyorum ya

20
1
yanıtYanıtla
ase:

benim yüregim ağzıma geldi birader

yanıt2
yanıt0
Ali:

iyi ki haberin devamını verdiniz. hala yüreğim ağzımda. Allah muhafaza bir şey oldu sandım :))))

11
1
yanıtYanıtla
behçet:

kim dövdü la bu avradı :(

7
1
yanıtYanıtla
CANSU:

AKŞAMDAN KALMAYIM AÇILMADI KAFAM BİR TÜRLÜ BU RAMAZAN ORUÇ MUHABBETİ NEREDEN ÇIKTI YA

2
6
yanıtYanıtla
Zafer:

bunlar dizi cekimi bahanesiyle bizim türk kızını dövüyolar galiba

6
0
yanıtYanıtla
...:

GÜZEL KADINSIN BE YASEMİN. .

2
3
yanıtYanıtla
bbzt:

ah yavrumm acıyomu öpüyümde geçsin :))

2
2
yanıtYanıtla
Adem:

Yüreğim ağzıma geldi dermişim insanlar ne hastalık yoklukla uğraşıyo bunlar ne

3
0
yanıtYanıtla
Dayak yiye yiye atmayı da öğrenir:

Şimdi erkek arkadaşı düşünsün.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title