Haberler

Rize'de Demirtaş Standında Saldırıya Uğrayan Öğretmen HDP Adayı Oldu

Güncelleme:

Rize'de Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için açtığı stantta saldırıya uğrayan, emekli öğretmen Necmettin Durmuş, HDP'nin Rize'de 1. sıra adayı oldu.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında Rize'de Demirtaş standı açtığı için saldırıya uğrayan Necmettin Durmuş Halkların Demokratik Partisi'nden Rize 1. sıra adayı oldu.

HAFİF ŞEKİLDE YARALANMIŞTI

10 Ağustos 2014'te yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Rize'de Selahattin Demirtaş kent merkezindeki Memişağa Parkı'na stant açan ancak bu esnada bir grup gencin önce sözlü sonra fiziki saldırısına uğrayan emekli öğretmen Necmettin Durmuş bu olayda hafif şekilde yaralanmıştı.

"STANDI KALDIRMAZSAN CANINLA ÖDERSİN"

Olay sırasında "standı 5 dakika içerisinde kaldırmadığı takdirde bunu canıyla ödeyeceği" yönünde tehdit alan Durmuş, daha sonra olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada polisleri eleştirmiş ve olaydan bir gün önce evine gelen polisin 'Sen ikna olmadın mı' diye sorduğunu ve saldırının polis organizasyonu olduğunu iddia etmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Selahattin Demirtaş Necmettin Durmuş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (76)

gercek Mobil-ANDROID:

aday oldugun icin allah razi olsin en dogruyi yaptin

50
14
yanıtYanıtla
RizeliMobil-IOS:

Helal sana hocam oyumuz sana

45
16
yanıtYanıtla
bjkMobil-ANDROID:

basarilar diliyorum hocam

45
7
yanıtYanıtla
IMPARATOR TÜRKMobil-IOS:

Karadeniz ve dogu Karadeniz'de size oy yokkkkkkkx

11
37
yanıtYanıtla
bodrumlu kürtMobil-ANDROID:

Ne Mutlu Türküm Diyene. arkadaslar biz aslen türküz. birakin bu cahilligi biraz okuyun arastirin. bu hoca büyük ihtimalle sosyalist dinsiz.

17
29
yanıtYanıtla
KaradenizMobil-ANDROID:

Karadeniz kimsenin babasının malı değil.ben Karadenizliyim.kapılar herkes gibi hdp yede açıktır. kimse artistlik yapmasın. Bu insanlar dürüst insanlar.

39
6
yanıtYanıtla
ses:

boyunun ölçüsünü alsın, diyarbakırda bahçeli standı kaç dakika durur kürt faşolar hüda parlıları yaptıkları gibi hemen linç ederler, ,

9
35
yanıtYanıtla
lazMobil-ANDROID:

bir rizeli olarak sana allaha yemin ederim oyumuz sana oyumuz hadepe senin le gurur duyuyoruz hocam

28
15
yanıtYanıtla
ali:

ellerinden öperiz hocam o cusur haraketini türkiye unutmadı . . . . .

36
6
yanıtYanıtla
istMobil-ANDROID:

oylar HDP ye

34
7
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title