Haberler

Ricardo Quaresma: Benfica'yı Hafife Almamak Gerekiyor

Beşiktaş'ın Benfica ile oynayacağı maç öncesinde basın toplantısında konuşan Ricardo Quaresma, "Benfica'yı hafife almamak gerekiyor." diyerek temkinli konuştu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın, Benfica ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesi Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İşte Quarasma'nın açıklamaları

"BARCELONA ÇIKMADI DİYE SEVİNDİM"

"Yarın zorlu bir mücadele olacak. Taraftarlarıyla birlikte olacaklar. İlk maç olduğu için de heyecanlı olacak. Yarın iyi bir şekilde oynayıp kazanacağız. Sahaya çıkıp en iyi şekilde futbolumu oynuyorum. Hocamın verdiği direktifler sonucunda sahada işimi yapıyorum. Buraya kazanmak için geldik. Kura çekiminde Barcelona ve Benfica grubu kaldı. Benfica için çok sevinmedik ama gruptan dolayı memnun olduk. Sevincimin nedeni buydu.

"HAFİFE ALMAMAK GEREK"

Türkiye'de her zaman çok karşılandım. Beşiktaş'ı çok seviyorum. Taraftar da beni çok seviyorum. Üzerimde ağır bir sorumluluk var. Bunu bilerek oynayacağım. Benfica'nın büyük oyuncuları var. Takımda biraz değişiklik yaptılar ama hangi oyuncular olursa olsun biz sahada elimizden geleni yapacağız. Yarın büyük bir maç olacak. Hafife almamak gerekiyor. Tecrübeli bir takım. "

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barcelona Beşiktaş Benfica Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title