Haberler

Rhones Bölgesi Valisi: Beşiktaş Maçında Siyasi Pankart Alınmayacak

Güncelleme:

Rhones Bölgesi Valisi Henri-Michel Comet, Avrupa Ligi'ndeki Lyon-Beşiktaş maçı öncesi, "Referandum öncesi Beşiktaş maçı var. Beşiktaş bayrakları haricinde hiçbir şey alınmayacak." dedi.

Fransa'da 13 Nisan'da oynanacak Lyon - Beşiktaş maçı öncesi Rhones Bölgesi Valiliği'nden bir açıklama geldi. Açıklamada, "Bir stat politik görüşünüzü açıkladığınız değil takımınızı desteklediğiniz yerdir" ifadesi yer aldı.

BEŞİKTAŞ DIŞINDAKİ HİÇBİR ŞEY ALINMAYACAK

Karşılaşmayı izlemek üzere 15 binden fazla Beşiktaş taraftarının beklendiği belirtilirken, "Bu maç Türkiye'de 16 Nisan'da yapılacak olan referandumdan hemen önce oynanacaktır. Bu bağlamda vali Henri-Michel Comet stada Fransa, Türkiye, Lyon ve Beşiktaş forma ve bayrakları haricinde herhangi bir forma, atkı, şapka, bayrak ya da pankart alınmayacağını bildirdi. Bir stat politik görüşünüzü açıkladığınız değil takımınızı desteklediğiniz yerdir" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Türkiye Fransa Lyon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title