Haberler

Restoranındaki Alev Gösterilerinde Müşterisi Yanan Nusret Gökçe'den Basın Açıklaması: Gösterileri Durdurduk

Güncelleme:

Nusret Gökçe'nin restoranında yapılan alev şovunda müşterilerden bazılarının vücutlarında ciddi yanıklar oluştu. Olay sonrası açıklama yapan Gökçe, yaralılarla yakından ilgilendiğini ve gösterileri süresiz durdurduklarını söyledi.

Etiler'de bulunan ünlü et lokantası Nusret'te yapılan şov sırasında, alevlerin aniden parlaması sonucunda bir turist yaralanmıştı. Bu kazanın ardından restoranın sahibi Nusret Gökçe basın açıklaması yaparak, görsel şovlara süresiz ara verdiğini ve yaralanan müşterilerinin sağlık durumlarıyla yakından ilgilendiğini söyledi.

"SAĞLIKLARINA KAVUŞABİLMELERİ İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ YÜRÜTÜYORUM"

İşte ünlü ismin basın açıklaması:

Değerli Dostlarım, dün akşam Etiler restoranımızda maalesef çok üzücü bir kaza yaşadık. Büyük emekler vererek bugünlere getirdiğimiz işimizin en önemli parçası olan misafirlerimizi ve kamuoyunu konuyla ilgili bilgilendirmek isterim.

Her şeyden önce kişisel üzüntümü ifade ediyorum. Misafirlerimizi İstanbul'da bulundukları farklı mekanlarda ziyaret ettim. Onların nihai sağlıklarına kavuşabilmeleri için her türlü desteği bizzat yürütüyor olacağım. Çalışma hayatım boyunca velinimetim olarak düşündüğüm misafirlerimizi, güzel lezzetlerin yanı sıra sorumluluk ve iyi niyetimizi de son noktasına kadar sunarak ağırlamaya devam edeceğiz.

Restoranındaki Alev Gösterilerinde Müşterisi Yanan Nusret Gökçe'den Basın Açıklaması: Yakından İlgileniyorum

"GÖRSEL ÇALIŞMALARIMIZI SÜRESİZ DURDURDUK"

Ayrıca belirtmek isterim ki; söz konusu talihsiz kazaya sebep olan görsel çalışmalarımızı süresiz olarak durdurduk. Hiçbir görsellik benim ve ailem olarak nitelendirdiğim ekibim için misafirlerimizin sağlığından, güveninden ve keyfinden önemli değildir.

NE OLMUŞTU?

Olay geçtiğimiz gün saat 21.30 sıralarında yaşandı. Görgü tanıklarının anlatımlarına göre restoranın bar kısmındaki masa üzerinde iki çalışan alev şova başladı. Ancak masanın üzerindeki alevler bir anda etrafa sıçradı. Bu sırada bir çalışan, elindeki bidondan alevlerin üzerine bir sıvı dökmesiyle alevler daha da büyüdü. Olayda hafif şekilde yaralanan 3 turist, polise verdikleri ifadelerde restoran sahibi ve çalışanlarından şikayetçi olduğunu söyledi.

Restoranındaki Alev Gösterilerinde Müşterisi Yanan Nusret Gökçe'den Basın Açıklaması: Yakından İlgileniyorum

Alev şovunu yapan iki çalışanın da vücutlarında yanıklar oluştu. Şüpheli olarak ifadeleri alınan 2 çalışanın hastanede tedaviye alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrenildi. Olayda yüzünde ve elinde yanıklar oluşan Çek uyruklu Hajicek'in partneri yangında ağır yaralandı. Krisryna Tresnakova'nın kıyafetlerinin tutuştu ve kadının vücudunda yanıklar oluştu. Ağır yaralanan kadın, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

NusrEt Steakhouse turist Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (94)

erman genç:

Hem kazık yiyorlar hem yanıyorlar hayret yaa

23
1
yanıtYanıtla
metin:

Ateşin Suyun Rüzgarın Şakası olmaz . AFFETMEZ Yemeğinizi Etinizi yiyin satın sorun yok. Böyle hokkabazlıklara gerek yok sonuçta Sirk değilsiniz

20
0
yanıtYanıtla
gaddar kerim:

Sonradan görmeler insan evladı gibi yiyip gidin. millet açlıktan kırılıyor kırolar

17
3
yanıtYanıtla
Huriye Teyze:

Oglum Nusreti Tövbeye Davet Ediyorum.

15
2
yanıtYanıtla
Nusret:

tamam teyze.

yanıt13
yanıt0
tırcı osman:

Bu dünyada Nusterin mutfağını bizim lezzetlerimizi çekemeyenler var abi, bunlar ajan provakatörler abi, ne olmuş abi üç beş kişi yandıysa, iyi lokanta yanmamış

5
12
yanıtYanıtla
Adel:

Bu ıs tuz atarak olmuyo sjowla olmuyor ınsanlar ac bırader sen hala akıllanmadın bn olsam butun işletmelerını kapatırım bu adamın benzinin ne işi var et restranında

8
7
yanıtYanıtla
kullawa:

mal personelin hatası. ateşe benzin dökulur mü mal

12
2
yanıtYanıtla
deh deh:

yaralanan bizdense el altından 200-300 bin olay tamam . turistse ayvayı sapıyla yedin nusret

12
2
yanıtYanıtla
Bomboş:

Buda adam oldu ya! yıkıl dünya

6
8
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title