Haberler

Kısıtlamayı kaz ziyafeti ile ihlal eden Tanju Çolak'a 3 bin lira ceza kesildi

Güncelleme:

Üsküdar'da arkadaşlarıyla birlikte bir restoranda kaz yediği görüntüleri sosyal medyada paylaşılan eski milli futbolcu Tanju Çolak'ı, emniyet affetmedi. Ekipler, Çolak ile 2 arkadaşına kişi başı 3 bin 150 lira, restorana ise 4 bin 426 lira para cezası uyguladı.

Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki gün önce Üsküdar Çengelköy'de bulunan restorana gitmiş ve kapıda eski milli futbolcu Tanju Çolak'la karşılaşmıştı. Ekipleri karşısında gören Tanju Çolak kısa bir süre oturup çay içtiğini ve mekandan ayrılmak üzere olduğunu söylemişti.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN GÖRÜNTÜ İLE YAKAYI ELE VERDİ

O gece ceza almaktan kurtulan Çolak ve arkadaşlarının birlikte yemek yediği görüntü, dün ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüde Tanju Çolak'ın "2 dünya savaşı, 4 dünya kupası finali gördüm ben böyle bir kaz görmedim" dediği görüldü.

YAKLAŞIK 14 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

Görüntüyü izleyen Üsküdar Kaymakamlığı, konu ile ilgili emniyet güçlerine talimat vererek gerekli cezai işlemin uygulanmasını istedi. Bunun üzerine emniyet ekipleri Tanju Çolak ve 2 arkadaşına kişi başı 3 bin 150 lira, restorana ise 4 bin 426 lira para cezası uyguladı.

Kısıtlamayı kaz ziyafeti ile ihlal eden Tanju Çolak'a 3 bin lira ceza kesildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tanju Çolak Üsküdar Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

FAKİR VATANDAŞ:

Ona çerez parası.

14
0
yanıtYanıtla
nazlı:

Güzel haber garsona bahşiş veriyor o parayı. Ucuza yapmış reklamını kazık atmış size

6
1
yanıtYanıtla
Düttürü dünya:

Afiyet olsun iyi yapmışsınız.

2
3
yanıtYanıtla
Volkan:

Bu adam bir de olumlu birşeyle görünsün yahu. Hep ofsayta düşüyor, sonra toplum ve gs beni neden kabullenemiyor diyor. Şöhretin çökettiği şahsiyet

5
0
yanıtYanıtla
manju salak:

lannezaman akillanacaksin

5
0
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Yahu adama verdiginiz cezanin on katini yedigi Kaza vermistir..Yarinda baska bir yerde ben bu kadar sey gördüm ama hic böyle hindi görmemistim dese sasmayiniz..

5
0
yanıtYanıtla
Yama:

Milletin başına gelince başını toprağa sokar klavye delikanlıları da yok beş katı verilsin yok iki maaşı alınsın der. Ne insanlar var yeryüzünde

3
1
yanıtYanıtla
...:

Çok ta koyar ya o para ona adamına göre olsa keşke cezalar...devede kulak misali..hem ona hemde restorana okkalı bir ceza verilseydi de kaz diyecek yanları kalmasaydi utanmaz millet yiyecek ekmek bulamıyo o gitmiş yasak olmasına rağmen restoranda yemek yiyo ve yayınlıyo!

2
1
yanıtYanıtla
Şaman:

Yahu kıdıtlayın kısıtlayında zaten balta bu hastalıkta serbest bıraktınız. Bulaşacak kişilerin çok büyük bir Kısmına bulaştı. Zaten koruyuculuğu tartışılır. Bari ekonomiyi düzeltün . Serbest bırakın milleti sürü ağışıklığı en iyisi, kalan sağlar zati bağışıklı. Millet batmasın. Çoğunluğun refahı için azınlığın ithafı güzeldir. Uzaktan n uzaktan hatmediriz veya bizefe hatmederler.

3
0
yanıtYanıtla
fedakar:

gelir ve mal varlığına göre doğru orantılı ceza kesilmeli. asgari maaşlıda aynı miktar. zengin de aynı. bu asgari maaşlının 5 aylık kazancı. zenginin de 5 aylık kazancı alınmalı. haksız mıyım?

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title