Haberler

Rektör Uysal'a Ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi Dernek Başkanı Muhittin Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi Dernek Başkanı Muhittin Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ı makamında ziyaret etti.

Geçen ay 8. olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdiklerini, yeni yönetim oluşturduklarını ve bu kapsamda ziyarette bulunduklarını belirten Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi Dernek Başkanı Muhittin Yılmaz, "Derneğimiz özde ortopedik, genelde tüm engellilere hizmet vermektedir. Derneğimiz hayırsever Karabük halkının, büyüklerimizin vermiş olduğu destek ve yardımlarla 17 yılı aşkın süredir, engelli arkadaşlarımızın eğitimi, istihdamı, tekerlekli sandalye ve akülü sandalye gibi buna benzer birçok konuda destek ve yardımcı olduk. Üniversitemiz ile de içi içeyiz. Üniversitemizin başarılarından ve hızlı yükselişinden gurur ve onur duyduğumuzu belirtmek isterim. Sayın Rektörümüz başta olmak üzere emeği geçen, katkısı olan herkese teşekkür ederiz. 32 bin öğrencisi ile Karabük artık üniversite kentidir. Üniversitemiz ile bundan önce olduğu gibi bundan sonrada işbirliğimizin devam etmesi için çalışacağız. Üniversitemiz ile gerçekleştirdiğimiz Mavi Kapak Kampanyası ile birçok engelli arkadaşımız tekerlekli sandalyeye sahip olmuştu ve bunun tekrar devam etmesini istiyoruz. Birde engelli arkadaşlarımızın akülü araçlarının şarj problemi çok oluyor, bunu güneş enerjisi ile çözme konusunda Teknoloji Fakültesi ile bir çalışmamız var. Ben inanıyorum ki bugüne kadar bize kapılarını ardına kadar açan Üniversitemiz bundan sonrada bizlere gerekli desteği sağlayacaktır. Derneğimiz adına Rektörümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek 8. Olağan genel kurul toplantısı sonucunda oluşturulan yönetime başarılar dileyen KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise "Üniversitemizin kapıları sizlere ardına kadar açık. Sizlere en ufak katkı sağlayacak her türlü çalışmanın içerisinde her zaman varız. Biz Karabük Üniversitesi olarak, öğrenci odaklı bir üniversiteyiz. Üniversitemizde öğrenim gören her türlü engel grubu için Karabük Üniversitesi'nin ulaşılabilir ve erişilebilir bir üniversite olmasını hedefliyoruz. Bu amaç doğrultusunda dezavantajlı guruba dahil olan öğrenci, idari ve akademik personel için dezavantajları tamamen ortadan kaldırarak engelsiz Karabük Üniversitesi için çabalıyoruz. Bütün bu çalışmaları kanuni zorunluluk gerektirdiği için değil, gerçekten engelli kardeşlerimizin buna ihtiyacı olduğuna inandığımız için yapıyoruz. Bu gönülden inanma meselesidir. Gerekli çözümleri hep birlikte üreteceğiz. Engelsiz Karabük Üniversitesi ve Karabük için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Uysal Muhittin Yılmaz Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title