Haberler

Regaip Kandili

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Minder, mesajında, Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içinde barındıran üç aylara kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Tüm İslam aleminin heyecanla ve sevinçle karşıladığı bir rahmet, mağfiret ve bereket iklimine girildiğini kaydeden Minder, şöyle devam etti:

"Manevi dünyamızı yeniden imar edip güzelleştirmemize vesile olacak, milli ve manevi değerlerimizi daha da güçlendirmemizi sağlayıp yeni bir hayat sunacak olan mübarek üç aylara ulaşmanın hazzını yaşamaktayız. Kandil günleri, yüce yaradan ile olan bağımızı yeniden gözden geçirmek, muhasebemizi yapmak, Yüce Allah'tan şefaat ve merhamet istemek için bulunmayacak bir fırsattır. Kandil gecelerinin feyiz ve bereketlerinden istifade etmeliyiz."

Toplum olarak kenetlenip, bu manevi atmosfer içerisinde birlik ve beraberliği daha da pekiştirmek gerektiğini vurgulayan Minder, şunları kaydetti:

"Hayatımızda yeni sayfalar açarak, kardeşliğimizi kuvvetlendirmeli, birbirimize karşı duyacağımız hoşgörü, sevgi ve saygıyı elden bırakmamalıyız. Bu aylar şefkat, merhamet ve yardımlaşma hislerimizin arttığı bir dönemdir. İçinde mübarek gün ve gecelerin bulunduğu Üç Aylarda, hemşehrilerimiz, kardeşlik ve komşuluk haklarına her zamankinden daha da fazla özen gösterecektir." - RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Minder Kandil Dağı Güneysu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title