Haberler

Rana, Almanya'da Başarısıyla İlham Kaynağı Olacak

Almanya'da, Stuttgart Kültür Bölgesi Kuruluşu tarafından düzenlenen İlham-Inspiration adlı afiş kampanyasında, geçmişte ve günümüzde Almanya ve dünyaya damgasını vurmuş 17 kişiye yer verildi.

Almanya'da, Stuttgart Kültür Bölgesi Kuruluşu tarafından düzenlenen İlham-Inspiration adlı afiş kampanyasında, geçmişte ve günümüzde Almanya ve dünyaya damgasını vurmuş 17 kişiye yer verildi. İlham kampanyası, 3-7 Haziran tarihleri arasında yapılacak Almanya Protestan Kilise Günleri dolayısıyla düzenlendi. Kampanyada tarihte ve günümüzde bazı insanların üstün başarıları ve bu başarılarındaki ilham kaynakları işleniyor. Şair Friedrich Schiller, Mercedes'in yaratıcılarından Gottlieb Daimler, Girişimci Robert Bosch ve Tasarımcı Hartmut Esslinger'e yer verilen kampanyada, Alman Milli Ritmik Jimnastik Takımı Sporcusu 18 yaşındaki Rana Tokmak da bulunuyor. Afişte ise Rana'nın, "Yurdu olanlar için her seyahat bir zenginliktir" sözü yer alıyor. Rana'nın afişi, bu önemli kişilerle birlikte 11 Haziran'a kadar Stuttgart bölgesinde 39 beldede asılacak. BİR ÇOK ALANDA BAŞARILI Ritmik Jimnastikçi Rana Tokmak, birçok uluslararası başarısının yanı sıra, 9 kez Almanya gençler şampiyonu ve yetişkinlerde Almanya ikincisi oldu. Sanata ilgisi olan, sporun yanında okulunda da başarılı Rana Tokmak, aynı zamanda Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaleti'nde göçmen kökenli genç kızları spora teşvik projesi Spin'in (Sport Interkulturell) elçisi. 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılabilmek için iki yıl önce, doğup büyüdüğü Castrop Rauxel'dan Olimpiyat Merkezi Fellbach Schmiden'e giden Rana Tokmak, "Bu kadar önemli kişilerle aynı kampanyada yer almak büyük bir şans ve onur. Hayallerim var ve hayallerim bana ilham kaynağı oluyor. Hayallerim beni 16 yaşımda Stuttgart'a getirdi. İlham Projesi, birçok hayalim için ilham kaynağı olacak. Şair Yahya Kemal Beyatlı'nın Deniz Türküsü şiirini annemden duymuştum: 'İnsan, alemde hayal ettiği müddetçe yaşar' dizesiyle biter o şiir. Bu dize benim yaşam kılavuzumö diye konuştu. - Da

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Friedrich Schiller Mercedes Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title