Haberler

Ramo Sibel öldü mü? Esra Bilgiç Ramo'dan ayrıldı mı? Ramo'nun Sibel'i diziden ayrılıyor mu?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Ramo'da Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç, dizinin son bölümünde düğün sahnesinde vuruldu ve izleyenleri üzüldü. Yeni bölümde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Sibel, sosyal medyada gündem oldu. Peki, Ramo Sibel öldü mü? Esra Bilgiç Ramo'dan ayrıldı mı? Ramo'nun Sibel'i diziden ayrılıyor mu?

Cuma günleri Show TV'de yayınlanan ve milyonların sevdiği dizi Ramo'da Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç, geçen hafta düğünde vurulmasının ardından bu hafta yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi! Esra Bilgiç, diziden ayrılacağına ilişkin çıkan iddialara cevap verdi. Güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar Ramo'dan ayrılmıyorum. Sevgiler." demişti. Fakat, Ramo son bölümde Sibel hastane odasına yerleştirilen bir bomba sonucunda hayatını kaybetti!

RAMO SİBEL ÖLDÜ MÜ?

Ramo Sibel, Nehir'in verdiği kanla ölümden kurtulmuştu. Fakat, seyircilerin mutluluğu fazla sürmedi. Sahte hemşirelerin Sibel'in odasına kurduğu tuzakla odada bomba patladı! Dizinin finalinde, Ramo'nun Sibel'in mezarının başında ağlaması, Ramo Sibel öldü iddialarını güçlendirdi!

ESRA BİLGİÇ KİMDİR?

14 Ekim 1992 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Esra Bilgiç, önce Hacettepe Üniversitesi'nde Arkeoloji okudu, sonrasında Bilkent'in Uluslararası İlişkiler Bölümü'ne başladı. Oyunculuk kariyerindeki ilk rolü TRT1 ekranlarında yayınlanan, başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Osman Soykut, Hülya Darcan, Hande Subaşı gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisidir. Burada Ertuğrul Gazi'nin eşi Halime Hatun karakterine hayat vermiştir. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Melis Civelek'in kaleme aldığı Bir Umut Yeter adlı dizide Derya rolünü canlandıran 25 yaşındaki Bilgiç, 1.77 metre boyunda, 50 kilo ve Terazi burcudur.

Esra Bilgiç'in rol aldığı diziler:

2019 Ramo

2018 Bir Umut Yeter (Derya)

2017 Diriliş Ertuğrul (Halime Hatun)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Esra Bilgiç Ramo Dizi Gündem Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

İhsan:

Sibele kan bulunup kendine gelmesi hayata tutunması güzel izleyenler olarak mutlu olduk fakat bomba yerleştirilip patlaması çok saçma hadi bomba son saniyeye kadar sibelin orda olduğunu gösteriyor eğer birkaç bölüm sonra Sibel geri dönerse bir dizinin daha sonuna geldim demektir bundan sonrası izlemekte aptallık olur zaten

7
1
yanıtYanıtla
Elif turan:

Sibel neden öldü sibel yoksa filmin tadı yok

4
2
yanıtYanıtla
Ozan:

Ne olduğunu anlatayım, hemşireler o kadar büyük bir malzeme ile içeri girdi ki bayıltıp yüzüğü oraya atıp başkasını koyup kaçırdılar . Bunu yaptıran ise Mazhar. Oda intikam için... Görürsünüz bak...

2
2
yanıtYanıtla
Bedo:

Artık gına geldi ramo onu kurtarmaktan baska bir iş yapamiyor ayrilsada gerlimekten kurtulsak ne bu yahu nehir ona 10 basar

2
1
yanıtYanıtla
Mine:

Lütfen Sibel ölmesin buradan yapımcıya v? yönetmene sesleniyorum! ?y?r ölurse çök kötü olur kims? izl?m?z

2
0
yanıtYanıtla
Neslihan:

Sibel ölmedi büyük ihtimalle ramonun yaptığı bir plan çıkıcak

2
0
yanıtYanıtla
Aysun sert:

Bencede Sibel ölmesin filimi en çook izleten onlar

1
1
yanıtYanıtla
Furkan Demir:

Biri bunun aldatmaca olduğunu söylesin lütfen filme renk katan zaten ikisinin birbirine olan aşkı değil mi? Eğer esra bilgiç ayrılırsa film sarfa sarar.

2
0
yanıtYanıtla
Engn:

Muhtemelen Mazharın evinde üst katta misafir ediliyor Sibel:):)

1
0
yanıtYanıtla
ayhan:

Bence hastane den hastabakıcı ve hemşire tüp getirdikleri arabayla kaçıdıları Ramo öldü sanıyor yüzüğünü buldu. Nehirin dayısı resim yaptı yemeğe oturmadan kahve ile yukarı gitti. Orda Sibel olmasın

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title