Haberler

Radyoaktif Filmi

Radyoaktif filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Radyoaktif filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Nobel ödüllü Marie Curie, daha gençken 1893'de kendisi gibi bilim insanı olan Pierre Curie ile tanışır. Evlenip iki kız çocuğu büyüten çift, 1903'te radyumu keşfederek birlikte Nobel ödülü kazanır ve bilimin seyrini sonsuza dek değiştirir. Kocasının ölümünün ardından araştırmalarına devam eden Marie, bir diğer ünlü bilim insanı Paul Langevin ile ilişkisi olduğu için skandallara davetiye çıkarır. Ancak Marie'nin bilime olan bağlılığı ve dünyayı değiştiren keşiflerle birlikte gelen sorumluluk her şeyi gölgede bırakacaktır..

Yönetmen: Marjane Satrapi

Senaryo: Jack Thorne , Lauren Redniss

Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Rosamund Pike, Aneurin Barnard, Jonathan Aris, Sam Riley, Simon Russell Beale, Corey Johnson, Indica Watson, Tim Woodward, Harriet Turnbull, Demetri Goritsas, Mirjam Novak, Peter Sztojanov Jr., Cara Bossom, Franciska Töröcsik, Michael Gould, Richard Pepple, Ariella Glaser, Mark C. Phelan, Thanh-Huy Phan, Ralph Berkin, Alex Bartram, Drew Jacoby, Ed Fleroff, Isabella Miles, Balázs Veres

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: Radioactive

Yapımcı Firma: Bir Film

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: İngiltere, Macaristan

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 103 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 29.05.2020

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Marie Curie Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title