Haberler

    Ricardo Quaresma, Katar'a Giderek Hata Ettim

    Güncelleme:

    Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan başta olmak üzere Beşiktaşlı oyuncuları transfer dedikodularından uzak tutmaya çalışan Beşiktaş'ta yönetim son günlerde Ricardo Quaresma için gündeme gelen, "Çin" iddiaları üzerine Portekizli yıldızdan spekülasyonlara kafasını takmamasını istedi.

    Milliyet Gazetesinin haberine göre bu sezon 30 maçta forma giymesi halinde sözleşmesi 1 yıl otomatik uzayacak olan Quaresma'nın da siyah-beyazlı yöneticilere, "Benim için önemli olan 3. yıldız" yanıtını verdiği öğrenildi.

    JÜBİLESİ BEŞİKTAŞ'TA

    Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulunun, Beşiktaş'taki ikinci döneminde çok başarılı bir performans sergileyen 33 yaşındaki Quaresma'ya futbolu siyah-beyazlı forma altında bıraktırmak istediği de belirtildi. Şenol Güneş'in gözdeleri arasında bulunan tecrübeli futbolcunun, Çin'den gelmesi muhtemel teklifleri değerlendirmeyi düşünmediği aktarıldı.

    2012'de Beşiktaş'tan ayrılarak Katar'a gittiği için büyük pişmanlık duyan Portekizli oyuncunun, yakın çevresine, "Aynı hatayı tekrarlamak istemiyorum. Hayatta paradan daha önemli şeyler de var. Benim için Beşiktaş'ın yeri çok farklı" dediği ortaya çıktı. Ricardo Quaresma'nın, Çin'den astronomik bir bonservis bedeli önerilmesi ve siyah-beyazlı yönetimin de kendisini göndermek istemesi halinde ise Beşiktaş'tan ayrılmayı kabul edebileceği vurgulandı.

    14 MAÇTA 2 GOL 5 ASİST

    Porto'dan 1.2 milyon Euro bonservisle transfer edilen Ricardo Quaresma, Temmuz 2015'te Beşiktaş'la 1 yılı opsiyonlu 3 senelik sözleşme imzalamıştı. Geride kalan yaklaşık 1.5 yılda 51 resmi maçta forma giyen Portekizli yıldız 7 gole imza atarken, 13 kez de asist yaptı. Geçen sezon 37 resmi karşılaşmada 5 gol, 8 asistle şampiyonlukta büyük pay sahibi olan 33 yaşındaki futbolcu bu sezon ise 14 maçta 2 gol attı, 5 kez de takım arkadaşlarını golle buluşturdu.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Beşiktaş Katar Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title