Haberler

Proje Ortakları Süloğlu'nda Toplantı

Edirne'nin Süloğlu Belediyesi ile Bulgaristan Burgaz İlinin Sungurlar ilçesi ile hazırlanan AB projesinin açılış basın toplantısı Süloğlu Belediyesi Recep Gürkan Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Avrupa Birliği Başkanlığının Ulusal Otorite görevini yürüttüğü Interreg-IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı 2014-2020 dönemi ikinci teklif çağrısı kapsamında CB005.2.12.116 numaralı"Doğayı Birlikte Korumak" isimli projesi için açılış basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya başta ev sahipliği yapan Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Sungurlar Belediye Başkanı Dr. Georgi Kenov ile beraberindeki proje yöneticileri katıldı. Projenin detaylı bir şekilde tanıtıldığı toplantıya Süloğlu halkı da yoğun bir katılım gösterdi.

Ormankıran "Proje İki İlçeye de Çok Büyük Katkı Sağlayacak"

Süloğlu Belediyesi Recep Gürkan Çok Amaçlı Kültür Merkezinde gerçekleşen açılış basın toplantısında konuşan Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran "Proje aracılığıyla burada bulunan tüm katılımcıları selamlıyorum. Daha öncede Bulgaristan'da tanıttığımız projemizi şimdi de ilçemizde anlatıyoruz. Avrupa Birliği projemiz yaklaşık iki yıl sürecek ve her iki ilçeye de büyük fayda sağlayacaktır. Alınacak araçlar ve ekipmanlar iki ilçeye 383.552,20 Euro'luk bir değer katacaktır. Bu rakamın 188.551,50 Euro'luk kısmı belediyemize geri kalan 195.000,70 Euro'luk kısmı da proje ortağımız Sungurlar Belediyesine alınacak araçlar ve ekipmanlar için kullanılacak. Her iki ülke için, ilçelerimiz için de faydalı olacağına inanıyorum. Tabii bu projemiz iki yıl süreyle devam ederken bizlerde proje ile birlikte burada yaşayan vatandaşlarımızla dostluklarımızı ilerleteceğiz. Her şey gelip geçer tek baki olan dostluktur ve kardeşliktir. Ben inanıyorum ki Sayın Sungurlar Belediye Başkanı Dr. Georgi Kenov ile daha büyük ve güzel projeler yapacağız" dedi.

Toplantı Sonrası iki Belediye Başkanı da birbirlerine hediyeler sunarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avrupa Birliği Bulgaristan Sungurlar Süloğlu Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title