Haberler

    Poyraz Karayel 53. Bölüm Fragmanında Şok! - İzle

    Poyraz Karayel 53. bölüm fragmanı nefes kesen bir sahne ile açılış yaptı.

    Poyraz Karayel 53. bölüm fragmanı nefes kesen bir sahne ile açılış yaptı. Kanal D'nin beğeni ile izlenen dizisi Poyraz Karayel 53. bölüm fragmanı ile heyecan dolu bir bölüm ile geldiğinin sinyalini verdi. Peki Poyraz Karayel 53. yeni bölümünde neler yaşanacak? Poyraz ve Sadrettin'i karşı karşıya getiren olay ne? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar

    Poyraz Karayel son bölümde neler olmuştu? Neşet ise hastaneyi yakarak Ayşegül'ü işsiz bırakmıştır. Şimdi sırada işsiz kalan Ayşegül'ü kendisiyle çalışmaya ikna etmek vardır. Ayşegül kararsız kalsa da Poyraz'ın bu teklife şiddetle karşı çıkması Ayşegül'ü beklenmedik bir karar vermeye iter.

    Sadreddin'i Adil'in adamlarından koparmak için Poyraz'ın başka bir planı vardır. Fakat bu planı Neşet'in öğrenmesi tüm dengeleri altüst eder. Bahri hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıyadır...

    Poyraz Karayel yorumu:

    Poyraz Karayel'de Sefer'in ölmesinin ardından oluşan o olumsuz hava o kadar çabuk dağıldı ki diğer dizilerde olduğu gibi ana karakter çıktığında dizi bir gerilme yaşamadı. Diziye katılan her yeni karakter yeni bir renk katıyor. Son olarak Poyraz'ın kardeşi olarak diziye katılan Neşet'in gizli planları herkes tarafından merak ediliyor.  Bu haftaki bölümde Poyraz, Bahri Umman ile Sadreddin'in arasına yapmaya çalışsa da başarılı olamayacaktır.Sadreddin babasının sözlerini sindiremeyince Poyraz'ın karşısına rakip olarak çıktı. Yarın akşam yayınlanacak bölümde de aralarındaki çatışma büyüyecektir. Sadreddin'in Zülfikar'a attığı yumruk artık iplerin tamamen koptuğunu gösteriyor.

    Ve dizide bu hafta tabiki de romantik anlar hayranlarını mestedecek. Zülfikar artık Meltem'e olan aşkını saklamak istememektedir. Bu yüzden Poyraz'ın karşısına geçip her şeyi anlatmaya karar verir. Poyraz'ın vereceği tepki ise şimdiden herkes tarafından merak ediliyor. Bahri Umman, nikah esnasında, cinayet şüphesinden gözaltına alınıyor. Sadreddin'in Adil'in adamlarının başına geçtiğini duyan Bahri çok sinirlenmiştir. Yine de Sadreddin'i geri kazanmak için bir adım atar.

    Fakat Sadreddin'in yeni yerinden vazgeçmeye niyeti yoktur. Tam tersine Bahrilere inanılmayacak tehditlerde bulunur. İpler iyice gerilir. Neşet ise hastaneyi yakarak Ayşegül'ü işsiz bırakmıştır. Şimdi sırada işsiz kalan Ayşegül'ü kendisiyle çalışmaya ikna etmek vardır. Ayşegül kararsız kalsa da Poyraz'ın bu teklife şiddetle karşı çıkması Ayşegül'ü beklenmedik bir karar vermeye iter. Sadreddin'i Adil'in adamlarından koparmak için Poyraz'ın başka bir planı vardır. Fakat bu planı Neşet'in öğrenmesi tüm dengeleri altüst eder. Bahri hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıyadır.

    Poyraz Karayel Oyuncuları:

    İlker Kaleli

    Poyraz Karayel

    Burçin Terzioğlu

    Ayşegül

    Musa Uzunlar

    Bahri Umman

    Ataberk Mutlu

    Sinan Karayel

    Kanbolat Görkem Arslan

    Sefer

    Ece Özdikici

    Songül

    İsmail Düvenci

    Cevher Albay

    Ali İl

    Sadreddin Umman

    Celil Nalçakan

    Zülfikar

    Cem Cücenoğlu

    Taş Kafa

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Poyraz Karayel Kanal D Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title