Haberler

Zafer Partisi'ne slogan operasyonu! İlçe başkanı gözaltına alındı, Ümit Özdağ sosyal medyadan veryansın etti

Güncelleme:

Hafta içi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisi hakkındaki sözlerine tepki göstermek için bakanlık kapısına gidip açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Özdağ, "Arnavutköy ilçe başkanımız Adem Şeker, ZAFER PARTİSİ GELECEK SIĞINMACILAR GİDECEK sloganını yazdığı için gözaltına alındı. Zafer Partisi gelecek-Sığınmacılar gidecek suç değil, milli taleptir." dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hafta içinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisiyle ilgili "Adam yerine, insan yerine koymam. Benim için hayvandan aşağı biridir. Operasyon çocuğudur, Soros çocuğudur" sözlerine tepki gösterip bakanlığa gitmişti.

BAKAN SOYLU'YA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Binaya giremeden polis ekipleri tarafından durdurulan Özdağ, burada zehir zemberek bir açıklama yapıp Soylu'ya yönelik "Ya özür dile ya da bu iş birimiz ölene kadar sürecek" demişti.

Zafer Partisi'ne slogan operasyonu! İlçe başkanı gözaltına alındı, Ümit Özdağ sosyal medyadan veryansın etti

"SLOGAN NEDENİYLE GÖZALTINA ALINDI"

Bu olayın yankıları dinmeden Ümit Özdağ, yeni bir sosyal medya paylaşımı ile gündeme oturdu. Özdağ, tweet'inde "Arnavutköy ilçe başkanımız Adem Şeker, ZAFER PARTİSİ GELECEK SIĞINMACILAR GİDECEK sloganını yazdığı için polis tarafından gözaltına alındı. Halkı kin ve nefrete kışkırtma suçlaması ile savcılığa sevk ediliyor. Zafer Partisi gelecek-Sığınmacılar gidecek suç değil, milli taleptir." ifadelerine yer verdi.

Zafer Partisi'ne slogan operasyonu! İlçe başkanı gözaltına alındı, Ümit Özdağ sosyal medyadan veryansın etti

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

İçişleri Bakanlığı Zafer Partisi Ümit Özdağ Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (38)

Nurullah Ak:

Suriyeli din kardeşlerimizi Katil Esede vermeyeceğiz. Çatlayın patlayın Onlar artık buraya aitler vatanları burası beğenmeyen gidecek asıl

44
360
yanıtYanıtla
Turan Turan:

Çok seviyorsan beraber gidebilirsin. Bu ve bunlar gibilerine çok güvenmeyin.bir gün gelir koynunuza girebilirler.demedi deme İbrahim......

yanıt0
yanıt0
Turk Evladi:

suri kokusu aliyorum ne guzel ogrenmissin turkceyi

yanıt0
yanıt0
Cem Gürbüz:

AL EVİNDE BESLE O ZAMAN ,

yanıt0
yanıt0
mustafa kılıç:

Tamda turistlerin gelecegi zaman tamda turislerin cogunlugunun araplardan olusacagi zaman suriye diye yabanci dusmanligi milli duygularin kabartilmasi. Adam iyi oynuyor rolunu.

21
198
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

en yakın göz doktorundan randevunuz hazırlanmıştır.

yanıt72
yanıt5
ERKAN :

kimsenin turiste lafı yok. gel tatilini yap git. ülkenin başına bela olanlara lafımız. bu arada senin zihniyetinde en az mülteci sorunu kadar tehlikeli

yanıt45
yanıt1
Atilla Han:

Zafer partisi gelecek kaçaklar ve destekcileri kaçacak!!

170
22
yanıtYanıtla
mustafa kılıç:

Yav hee hee

yanıt7
yanıt46
ferhat atmaca:

bu bir milli beka problemidir. geleceğimiz tehtid altındadır. sığınmacılar ve kaçaklarla ilgili vatandaşı dinlemeyenlerle sandıkta görüşeceğiz.

161
22
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title