Haberler

Miçotakis'in yüz ifadesine dikkat! Koşarak gelen Genelkurmay Başkanı patlama haberini böyle verdi

Güncelleme:

Orman yangınları nedeniyle zor günler geçiren Yunanistan'da alevlerin sıçradığı askeri uçak mühimmast deposu havaya uçarken, Başbakan Kiryakos Miçotakis'in kötü haberi öğrendiği anlara ilişkin görüntüler yayınlandı. Bir askerin cenaze törenine katılan Miçotakis'in yanına hızla gelen Yunanistan Genelkurmay Başkanı Floros, olayı anlattı. O anlarda Miçotakis'in yüzündeki sıkıntılı ifade kameralara yansıdı.

Yunanistan'da ormanlık alandan sıçrayan alevler Magnisia bölgesinde bir askeri uçak mühimmat deposunu havaya uçurdu. Başbakan Miöotakis'in patlama haberini öğrendiği anlara ilişkin görüntüler yayımlandı. Bir cenaze töreninde Miçotakis'in yanına hızla gelen Yunanistan Genelkurmay Başkanı kötü haberi verirken, Yunan Başbakanın o anlardaki sıkıntılı ifadesi kameralara yansıdı.

ASKERİ MÜHİMMAT DEPOSU HAVAYA UÇTU

Rodos Adası başta olmak üzere birçok yerde orman yangınlarıyla mücadele eden Yunanistan'da felaketler peş peşe yaşanıyor. Son olarak Magnisia bölgesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, yakınlardaki askeri uçak mühimmat deposuna sıçradı. Mühimmat deposu havaya uçtu. Patlamanın sesi geniş bir alanda hissedildi.

MİÇOTAKİS, PATLAMA HABERİNİ CENAZE TÖRENİNDE ALDI

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in patlama haberini aldığı görüntüler ortaya çıktı. Bir askerin kilise bahçesinde düzenlenen cenaze törenine katılan Miçotakis, patlamayı ilk burada öğrendi. Miçotakis ve Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın yanına koşarak gelen Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, Magnisia'daki patlamayı söyledi.

SIKINTILI YÜZÜ KAMERALARA YANSIDI

Miçotakis'in o anlarda sıkıntılı olduğu görüldü. Miçotakis'in çevresindekilere bir şey sezdirmemeye çalıştığı anlar kameralara yansıdı.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Kiryakos Miçotakis Yunanistan Politika Haberler

500

Yorumlar (3)

Hacı Şembeki:

Lozana aykırı olmasına rağmen....Miço....Türkiye Sınırındaki Adaları Silahlandirmış kime karşı...İnşallah bütün cephaneliklerin patlar Miço...patlamasida lazım.

99
1
yanıtYanıtla
taner ipek:

Ama Türkiye durur mu yapıştırmış cevabı "kabul edilemez buluyorum" şimdi onlar düşünsün

yanıt10
yanıt1
Mehmet Özbay:

İstihbarat savaşları başlasın. Sıra diğer mühimmat depolarında.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title