Haberler

Meclis'te saldırıya uğrayan İYİ Partili vekil Hüseyin Örs'ün hastaneden ilk fotoğrafı geldi

Güncelleme:

TBMM'de gerçekleştirilen bütçe görüşmeleri sırasında çıkan kavgada uğradığı yumruklu saldırı nedeniyle hastaneye kaldırılan İYİ Partili Hüseyin Örs, yoğun bakımdan çıkarılarak odaya alındı. İYİ Parti sözcüsü Kürşat Zorlu, Örs ile fotoğrafını paylaşarak milletvekilinin son durumu hakkında bilgi verdi.

TBMM'deki bütçe görüşmeleri sırasında meydana gelen yumruklu kavganın yankıları sürüyor. AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık'ın yumruk atması sonucu yoğun bakıma kaldırılan İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından servise alındı.

"TEDAVİSİ DEVAM EDECEK"

Örs'ü ziyaret eden İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Partili vekilin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Hastane odasından fotoğraf paylaşan Zorlu, "Trabzon Milletvekilimiz Hüseyin Örs az önce yoğun bakımdan çıktı. Tedavisi bugün burada devam edecek. Bilinmelidir ki böylesi saldırılar aslında Türk Milletinin iradesine ve demokrasimize yapılmaktadır. İYİ Parti olarak ülkemizi bu anlayıştan çıkarmaya ve kurtarmaya kararlıyız" dedi.

Yumruklu saldırının ardından yoğun bakıma kaldırılan İYİ partili vekilin son durumu açıklandı

"ADAM ÖLDÜRMEYE TAM TEŞEBBÜSTEN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da dün Zafer Işık hakkında, "adam öldürmeye tam teşebbüsten" suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. Poyraz, "İki buçuk dakika daha geç gelseymiş bugün Hüseyin Örs hakkında 'merhum' diye konuşabilirdik. Bununla ilgili hem TBMM doktorları hem de Güven Hastanesi doktorları, gerekli raporları resmi mercilere bildirdiler. Biz de Hüseyin Bey kendine geldikten sonra kendisinden vekaletnamesini alıp bu sürece ilişkin Sayın Genel Başkanımızın da dikkatli ve titiz takibiyle birlikte 'adam öldürmeye tam teşebbüsten' dolayı gerekli suç duyurularında bulunacağız" dedi.

AKŞENER'DEN ÖRS'E ZİYARET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de dün Milletvekili Hüseyin Örs'ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Akşener, ziyaretinin ardından sosyal medya hesabında açıklama yaptı. Akşener açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Değerli dava arkadaşım, Trabzon Milletvekilimiz Sn. Hüseyin Örs'ü hastanede ziyaret ettim. Şükürler olsun durumu iyi. Gazi Meclisimizde millet iradesine ve partimize yapılan saygısızlığı şiddetle kınıyorum. Hiçbir ahlaksız yumruk bizi hakkın ve hakikatin yolundan ayıramayacak!"

IŞIK'A MECLİS'TEN 2 BİRLEŞİM ÇIKARMA CEZASI VERİLDİ

İYİ Partili Hüseyin Örs'e yumruk atan AK Partili Zafer Işık'a ise İçtüzüğün 163'üncü maddesi uyarınca Meclis'ten geçici olarak iki birleşim çıkarma cezası da oylama sonucu verildi. Işık veya yerine bir başka AK Parti milletvekili savunma yapmadı. Işık ise böyle bir olayı kendisinin de istemediğini söyleyerek, "Zaman zaman Genel Kurul'da böyle şeyler olur. Özür dilemeyeceğim" dedi. Işık, kendisinin kamuoyuna bir açıklama yapmayacağını AK Parti grubu 'lüzum görürse' açıklama yapılacağını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Hüseyin Örs İYİ Parti Haberler

500

Yorumlar (8)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Sanki bıçaklandı yada silahla vurdular bu ne ya abarttınız adam akıllı yumruklu tartışma oldu, yok yoğun bakımdan çıktı yok felç kaldı filan bırakın bu reklam fotolarını

74
124
yanıtYanıtla
Dogukann:

Madem kalp rahatsızlığın var ne diye millete artistlik yapıyorsun. Bilmiyor musun sonucun böyle olacağını.

64
133
yanıtYanıtla
Harun Bir:

Aslinda sen o mecliste olmalisin ama söylemine bakilirsa ancak meclisin temizligine layik olursun.

yanıt9
yanıt6
Hasan Korkmaz:

Zafer Işık'ın Milletvekilliği düşürülüp, adam öldürmeye tam teşebbüsten yargılanması gerekir. Hiç kimse, bir insanın can ve mal güvenliğini riske atıp onun yoğun bakımda ölümle mücadele etmesine neden olamaz.

103
53
yanıtYanıtla
MELTEM ÇAĞLAYAN:

Bizleri böyle vekillerin temsil etmesini istemiyoruz . Orası meclis dövüş sanatı icra etme yeri değil. Bu yumruk tüm Türkiye'ye atılmıştır ve hala özür dilemiyor sonucta karşında bir insan var önce kendin adam olacaksın

51
22
yanıtYanıtla
Realist Adam:

Demokratik bir ülkede " özür dilemeyeceğim" ne demektir Allah aşkına yaa. Şu adamlar seçilmiş ve ülke yönetiyorlar ya ne diyeyim...

14
2
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

21 SENE DE ÜLKEYİ CEHENNEME ÇEVİRDİLER.

6
1
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

aday bile cikartamayanlar var.

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title