Haberler

Yılmaz: "Ak Parti Olarak Çözümden, Barıştan Yanayız"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın vatandaşlar ile selamlaşması- Yılmaz'ın küçük bir kız çocuğunu kucağına alması - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın konuşması Kalkınma Bakanı Yılmaz: - "AK Parti olarak çözümden, barıştan, huzur ortamı ve ekonominin gelişmesinden yanayız"- "7 Haziran'dan sonra istikrarını tazelemiş, güçlenmiş bir hükümet olarak ekonomiyi daha ileri bir noktaya taşıyacağız" Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti'nin çözümden, barıştan, huzur ortamı ve ekonominin gelişmesinden yana olduğunu söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın vatandaşlar ile selamlaşması- Yılmaz'ın küçük bir kız çocuğunu kucağına alması - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın konuşması Kalkınma Bakanı Yılmaz: - "AK Parti olarak çözümden, barıştan, huzur ortamı ve ekonominin gelişmesinden yanayız"- "7 Haziran'dan sonra istikrarını tazelemiş, güçlenmiş bir hükümet olarak ekonomiyi daha ileri bir noktaya taşıyacağız" Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti'nin çözümden, barıştan, huzur ortamı ve ekonominin gelişmesinden yana olduğunu söyledi.Yılmaz, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları ve partisinin milletvekili adaylarıyla Yenişehir ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.Ekinciler Caddesi'ndeki esnafı dolaşan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti. Yılmaz, Çözüm Süreci'nin barışla sonuçlanması yönündeki beklentilerini dile getiren vatandaşlardan, hükümete destek vermelerini istedi.Bakan Yılmaz, esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, ekonomide istikrarın çok önemli olduğunu belirtti.Türkiye'nin, son 12 yıldır kriz yaşamayan, büyüyen ve gelişen bir ülke haline geldiğine işaret eden Yılmaz, 7 Haziran'dan sonra istikrarını tazelemiş, güçlenmiş bir hükümet olarak ekonomiyi daha ileri bir noktaya taşıyacaklarını kaydetti. Yılmaz, 6-7 Ekim olaylarını anımsatarak, Diyarbakır'da acılı bir takım hadiselerin yaşandığını anlattı. Bakan Yılmaz, AK Parti olarak çözümden, barıştan, huzur ortamı ve ekonominin gelişmesinden yana olduklarını bildirdi.Hükümet olarak esnafa önem verdiklerini vurgulayan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: "Küçük esnafla her zaman bir araya gelmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Burada bize söylenen görüşler bizim gelecekteki siyasetimizi de etkiliyor. Halkın talepleri ve beklentileri ne ise bizim siyasetimiz odur. Her zaman halkımızın içinde olmaya özen gösteriyoruz. Seçimlerden sonra da aynı anlayışı sürdüreceğiz."

Kaynak: AA / Politika

Cevdet Yılmaz Diyarbakır Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title