Haberler

Yedisu Kaymakamı Furkan Başar, Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Güncelleme:

Yedisu Kaymakamı Furkan Başar, Elmalı köyüne bağlı Gazi mezrasında yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Kaymakam Başar, ihtiyaçları karşılamak ve sorunları çözmek için var olduklarını belirtti.

Bingöl'ün Yedisu İlçe Kaymakamı Furkan Başar, "Talepleri muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan yerinde dinleyerek tespit ediyoruz. Kaymakamlık olarak ihtiyaçları karşılamak ve sorunları çözmek için varız" dedi.

Yedisu Kaymakamı Furkan Başar, Elmalı köyüne bağlı Gazi mezrasında yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Kaymakam Başar, sıkıntılara çözüm bulmak amacıyla sık sık mahalle ve köylere ziyaretleri gerçekleştirdiğini dile getirdi. Kaymakam Başar, "Talepleri muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan yerinde dinleyerek tespit ediyoruz. Kaymakamlık olarak ihtiyaçları karşılamak ve sorunları çözmek için varız. Yaşanılabilecek her türlü sorunun çözümü için kapılarımız halkımıza sonuna kadar açıktır" dedi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yedisu Elmalı Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title