Haberler

Başkan adayı, müdahale etmek için yanına gittiği yaralı gence "Beni tanıyor musun?" diye sordu

Güncelleme:

Trafik kazası geçiren motokuryenin yardımına koşan CHP Giresun Belediye Başkanı Adayı Fuat Köse, yaralı gencin elini tutup "Beni tanıyor musun?" diye sordu. O anları Köse'nin ekibindekiler cep telefonuyla kayda aldı.

Giresun'un Karadeniz Sahil Yolu Çerkez mevkiinde bir motokurye trafik kazası geçirdi. Otomobiliyle kazanın olduğu noktadan geçen CHP Giresun Belediye Başkanı Adayı Fuat Köse ve beraberindeki heyet yaralı motokuryeye müdahale etmek için durdu. Yaralının başına gidip eline tutan Köse'nin "Beni tanıyor musun?" diye sorması dikkat çekti. Kazanın şokuyla sorulara cevap vermekte zorlanan yaralı motokurye ise olanlara anlam veremedi.

İbrahim Çelik
Haberler.com - Politika

Giresun Haberler.com Özel 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (56)

Snn Aksu:

Eğer seçimde oy vermiyeceksen bırakıp giderim he ona göre yardım edecem

857
82
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Sizinkiler vardı her secim intihar eden birini kurtarıyoerlardı köprüden bbu hic değilse gercek yaşanmış :)

yanıt302
yanıt272
Sezgin Sezgin:

Ak Trollar için iyi eğlence olmuş bu haber..Mal bulmuş Deli gibi üşüşmüşler haberin altındaki yorum kısmına

yanıt87
yanıt211
Osman Telli:

sizi iyi tanıyordur cumhuriyet tarihinden beri

393
91
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bu çok güzeldi:))

yanıt132
yanıt46
Seko Seko:

Yaralıya su vermek daha hızlı öldürmektir iç kanama veya dış kanama varsa onu daha hızlandırmaktır doktorlar boşunamı ameliyattan saatler önce yeme içme diyor

yanıt84
yanıt10
GAGS:

cariyeler dedikoduya gelmiş hepsi bir arada.. :D

yanıt16
yanıt48
Yaşar Koçdemir:

Yaralı kardeşe geçmiş olsun, Allah şifalar versin. Çek elini o yaralının elinden. yaralının elini kirletme.

329
97
yanıtYanıtla
Yakup SGZ:

Hayırdır tanımıyorsa yardım etmeyecekmisin

320
49
yanıtYanıtla
Bükücü:

Siyaset kadar kötü şey yok. adam kaza yapmış bunlar rant peşinde...

292
34
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title