Haberler

Yangın bölgesine gitmek isteyen Kılıçdaroğlu'nun uçağına iniş izni verilmedi

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'daki gezisini Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle ertelemek istedi. Ancak, Kılıçdaroğlu'nun uçağı Dalaman Havalimanı'nın dolu olduğu gerekçesiyle iniş yapamadı. CHP lideri, Aydın gezisinden sonra Marmaris'e gidecek.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan orman yangınına ekiplerin müdahalesi devam ederken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da çalışmaları yakından takip etmek için Marmaris'e gideceğini açıkladı.

KILIÇDAROĞLU'NA İZİN VERİLMEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, destek ziyaretinde bulanacağını açıklayan Kılıçdaroğlu'nun Dalaman'a inişine izin verilmediğini söyledi.

"ERDOĞAN DALAMAN'A İNİŞ YAPTI"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Toprak, "Marmaris yanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan gidiyor diye Kemal Kılıçdaroğlu'nun yangın bölgesine gitmesine engel oldular. Dalaman'a uçuş izni vermediler." dedi.

Yangın bölgesine gitmek isteyen Kılıçdaroğlu'nun uçağına iniş izni verilmedi

"ENGEL TANIMIYORUZ"

Toprak, paylaşımını şu sözlerle tamamladı: "Bu yasak demokrasiye sığar mı? Devlet geleneği bu mudur? Engel tanımıyoruz. Selçuk üzerinden Marmaris'e gidiyoruz. Halkımızın yanındayız!"

"YANAN ORMANLAR TEDBİR ALINMADIĞINI GÖSTERİYOR"

Daha sonra Twteet'i kaldırarak yeni bir paylaşımda bulunan Erdoğan Toprak, İzmir'de olduklarını bildirdi. Toprak, "Aydın ve Marmaris'e gitmek üzere Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile İzmir'de Selçuk Havaalanı'ndayız. Yanan ormanlar felaketlerden ders ve tedbir alınmadığını gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Yangın bölgesine gitmek isteyen Kılıçdaroğlu'nun uçağına iniş izni verilmedi

KILIÇDAROĞLU AYDIN'DAN SONRA MARMARİS'E GİDECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın'daki toplu açılış törenine katıldıktan sonra Marmaris'e gidecek.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Haberler

500

Yorumlar (5)

Yazıkk:

Kabak tadı verdi; Ama Ora git buraya git kapısına dayan maksadın farklılığı bariz belli oldu. Sabah akşam demokrasi hukukun üstünlüğü ama uyğulama sıfır.

163
170
yanıtYanıtla
Muammer Mizrak:

Yuruseydi gitmek isteyene çok araç var işi gücü kargaşa

149
128
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Havaalanı izin vermemiştir hep bir mağdur edebiyatı

1
3
yanıtYanıtla
Hikmet Aslan:

Arkadaş valha ben anlamakta zorluk çekiyorum tamam inilmese izin verme Cumhurbaşkanı na neden izin veriliyor bir uçaklık yer yokmuydu bunlar sizin için iyi değil oy kaybettirir bilginiz olsun

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet Coşkun:

fitnelik böyle bişey demekki demiyorum fitne çıkarma derdindesin emelin belli

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title