Haberler

Ustaosmanoğlu'nun cenazesine damga vuran kare! Bakan Soylu ve Davutoğlu yan yana saf tuttu

Güncelleme:

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu 93 yaşında hayatını kaybetti. Ustaoğlu'nun cenaze namazı Cuma namazına müteakip Fatih Camii'nde kılındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı cenaze namazında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun yan yana saf tutması dikkat çekti.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati'nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii'ndeki törene katılanlar arasında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da vardı. Davutoğlu'nun cenazede İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yan yana saf tutması dikkat çekti.

Ustaosmanoğlu'nun cenazesine damga vuran kare! Bakan Soylu ve Davutoğlu yan yana saf tuttu

BAKAN SOYLU YÜZ ÇEVİRDİ

AK Parti'den ayrıldıktan sonra Gelecek Partisi'ni kuran ve gerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gerekse kabinedeki bakanlara yönelik sert eleştirileri ile gündeme gelen Ahmet Davutoğlu'nun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de arasının pek iyi olmadığı biliniyor. Cenaze töreninde Soylu'nun yanında saf tutan Davutoğlu'na yüz çevirmesi de dikkat çekti.

DAVUTOĞLU HAKKINDAKİ İDDİASI GÜNDEM OLMUŞTU

İçişleri Bakanı Soylu, geçtiğimiz günlerde bir iddiada bulunarak Davuoğlu'nun başbakanlığı ve AK Parti genel başkanlığı döneminde MYK üyelerine "Hepinizin odasında neler konuşulduğunu dinletiyorum ve biliyorum" dediğini söylemişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ahmet Davutoğlu Süleyman Soylu Haberler

500

Yorumlar (8)

Hayri :

Ya bunlar nasıl adamlar en ağır lafları söyle sonra yan yana dur öle bişey olamaz ister cenaze olsun isterse birinin anası babası ölsün dünyanın lafını edicen sonra taziye bayram seyran öyle bi düzen yok

73
88
yanıtYanıtla
Yasin Kara:

Bilmediğin konu hakkında yorum yapma cenazede kusluk kavga olmaz ne olursan olsun kurtuluş savaşında bile cezaler için belli bir dönem sükunet hoşgörü olmuştur Ukrayna Rusya savaşında bile

yanıt8
yanıt4
mehmet nazif aytekin:

Cok yanlış düşünüyorsunuz.tabiki ölümde hastalıkta ve düğünde bir araya geleceğiz.islamin ozüde budur

yanıt18
yanıt7
özen66:

camıde safta ayrımcılık otekılestırme yoktur ..

139
19
yanıtYanıtla
Doğuş:

Bu tarikat yarın öbürgün ülkede bir halt ederse bu görüntülere iktidar sizce ne diyecek.

76
73
yanıtYanıtla
Mehmet Erarslan:

Cenaze de ayrı gayrı olmaz hele Mahmud efendi gibi bir alimse

64
60
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Orası toplantı masası değil, toplanma alanı..

76
8
yanıtYanıtla
Muhammet Tarçın:

Hâlâ tarikatler bitmedi bu ülkede. Atatürk kökünü kuruttu gene hortlattılar

3
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title