Haberler

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, 15 Temmuz alçak darbe girişiminde FETÖ'cü hainlerin ilk hedef aldığı ve milletten gasp ettikleri helikopterle, F-16'larla acımasızca vurdukları yerin Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Merkezi olduğunu belirterek, "Hain yapılanma, yapmaya çalıştığı...

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, 15 Temmuz alçak darbe girişiminde FETÖ'cü hainlerin ilk hedef aldığı ve milletten gasp ettikleri helikopterle, F-16'larla acımasızca vurdukları yerin Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Merkezi olduğunu belirterek, "Hain yapılanma, yapmaya çalıştığı alçak darbenin, gücünü milletinden alan polisler tarafından canları pahasına engelleneceğini biliyordu." ifadesini kullandı.

İnceöz, yayımladığı mesajında, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Milletin emniyetini, güvenliğini, huzurunu sağlamak için gece-gündüz, anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için fedakarca çalışan polisleri kutladığını belirten İnceöz, şöyle devam etti:

"Gücünü halktan ve kanunlardan alan polis teşkilatımız daima mazlumların, muhtaçların ve yardıma ihtiyaç duyanların yanında, kanunları hiçe sayanların, milletin mal ve can güvenliğine kast edenlerin ve vatan hainlerinin karşısında mücadelesini kararlılıkla sürdürmüştür."

- "En milli yapılardan ve teşkilatlarından birisidir"

İnceöz, polis teşkilatının, milletin en milli yapılarından birisi olduğunu vurgulayarak, "15 Temmuz alçak darbe girişiminde FETÖ'cü hainlerin" ilk hedef aldığı ve bu milletten gasp ettikleri helikopterle, F-16'larla acımasızca vurdukları yerin Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Merkezi olduğuna dikkati çekti.

İnceöz, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ülkemizin düşmanlarına karşı kullanılması gereken F-16'lar FETÖ'cü hainlerin elleri ile emniyet teşkilatımızın gözbebeği olan ve beka meselelerinde en tehlikeli ve kritik görevlere gözünü kırpmadan giden Özel Harekatçı polis kardeşlerimizi hedef aldı.

Hain yapılanma, yapmaya çalıştığı alçak darbenin, gücünü milletinden alan polisler tarafından canları pahasına engelleneceğini biliyordu. FETÖ'cü hainlerin hedef aldığı Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'nde şehit olan Aksaraylı hemşehrimiz Önder Güzel ve silah arkadaşlarını bir defa daha rahmet ve minnetle anıyorum. Şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine, mesai arkadaşlarına, Rabbim sabrı cemil ihsan eylesin. Milletimizin güvenliği, bekası ve huzuru için görevleri sırasında gazi olan tüm kardeşlerimizi de bu özel günlerinde şükranla anıyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum."

Devletin, milletin, hükümetin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk Polis Teşkilatının arkasında olduğuna işaret eden İnceöz, hakka, hukuka, vicdana, ahlaka uygun şekilde görev yapan her polisin kendilerinin kardeşi olduğunu bildirdi.

İnceöz, vatanın bölünmez bütünlüğü, huzuru, güveni ve refahı için çalışan teşkilat mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak: AA / Politika

İlknur İnceöz Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title