Haberler

Tuncay Özkan canlı yayında Necmettin Erbakan'la anısını anlatırken ağladı: Asla unutamıyorum

Güncelleme:

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, katıldığı programın canlı yayınında Necmettin Erbakan'la ilgili anısını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Hapse girdiğinde kendisine ilk avukat gönderenlerden birinin Erbakan olduğunu belirten Özkan, "Farelerle birlikte yemek yiyorduk ve bir insan sizi hatırlıyor, çok büyük vefa. Allah gani gani rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Ankara Masası TV'de gazeteci Fatih Atik'in konuğu oldu. Programda mevcut siyaset gündeminden, hapse girdiği sürece kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Özkan'ın, Refah Partisi lideri ve eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan'ı andığı sırada gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

"BANA AVUKAT GÖNDEREN İLK KİŞİ ERBAKAN'DIR"

Özkan, Necmettin Erbakan'ın Ergenekon operasyonları döneminde cezaevine girdiğinde kendisine avukat gönderen ilk kişi olduğunu söyledi. Özkan, Erbakan için "Büyük bir vefa gösterdi, unutamıyorum" sözlerini kullandı.

"ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN"

Özkan, Erbakan'la ilgili anısını şu ifadelerle anlattı: "Cezaevine girdiğimde bana avukatını gönderen ilk kişi Erbakan Hoca'dır. Dört kez avukatını gönderdi, bir şeye ihtiyacım olup olmadığını sordu. Anlatırken tüylerim diken diken oluyor. Kara gün dostu olmak böyle bir şey. O kadar duygulandım ki anlatamam size. Herkesin size terörist muamelesi yaptığı o karanlık dönemde bir dost eli size ulaşıyor ve diyor ki 'Bir şeye ihtiyacın var mı kardeşim.' Hiç unutamadığım zamanlar. Erbakan Hoca'mın bana uzattığı o ilk eli unutamıyorum. O büyük bir vefa. Allah gani gani rahmet eylesin."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Tuncay Özkan Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (10)

OKUR:

sağlığında adama yapmadığınızı bırakmadınız şimdide timsah gözyaşları döküyorsunuz,,bu tiyatroyu kendiniz yazıp kendiniz oynarsınız ancak

59
15
yanıtYanıtla
Gulsemin Yildiz :

Gelen gideni aratti desek ! Zamaninda erbakan uyarmisti zaten!

yanıt5
yanıt7
Hsn:

Erbakan ın hangi kötülüğünü gördünüzde gideni arttı gibi bir cümle kuruyorsunuz herhalde her kesime çok büyük zamlar verdiği için vergileri indirdiği içini?okadar baskı zulüm görmese ülkesine çok büyük hizmetler yapabilirdi

yanıt14
yanıt3
Levent DEĞİRMENCİ :

secımler yaklasıyor ya yersen malum kıtleden oy devsırme yolunda ılk adımlar

50
10
yanıtYanıtla
Gulsemin Yildiz :

Bu guvensizligi birazda tuttugun partiye yapsan ya!

yanıt10
yanıt11
watercity AHISKALI:

Timsah gözyaşları dökmesine hiç inanmıyorum, inançlı kesimden oy devşirme hareketleri.. Fazla göz yaşı dökme, gözlerinden olursun.

11
24
yanıtYanıtla
Fikret Saribenli:

Hiç inanasım gelmiyor samimi üzülüp ağladığını seçim yatırımı gibi İmamoğlu bi zaman asir okuyordu.

11
16
yanıtYanıtla
rifat öztürk:

Bu arkadaş 10 sene önce laiklik elden gidiyor diye Tandoğan da miting yapan örgütün üyesi değil mi şimdi şu hale bak yersen....

13
7
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Vay be... Nereden nereye... Kader sen nasıl bir tılsımsın. Bu nasıl bir evrilme... herkesimden herkesime.. Demek ki ne oldum demeyecekmişsin. ne olacam diyecekmişsin.

13
3
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Neden evrilme olsun.Bu bir Îman, inanç konusudur.Kimin ne derece Înançlı olduğunu Yüce ALLAH bilir.Unutmayalimki vefa ve samimiyet en güzel değerlerdendir..

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title