Haberler

Tüfenkci: "Türkiye'nin neresinden baksanız AK Parti'nin eserlerini görürsünüz"

Güncelleme:

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci bir ziyarette yaptığı açıklamada AK Parti'nin 20 yıldır hizmet ürettiğini belirterek, "Türkiye'nin neresinden baksanız AK Parti'nin eserlerini görürsünüz" dedi.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci bir ziyarette yaptığı açıklamada Ak Parti'nin 20 yıldır hizmet ürettiğini belirterek, " Türkiye'nin neresinden baksanız Ak Parti'nin eserlerini görürsünüz" dedi.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya'nın Darende ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette konuşan Tüfenkci, Ak Parti iktidarlarının hizmetlerini anlattı. Tüfenkci, AK Parti'nin kurulduğundan bu yana hizmet ürettiğini ifade ederek, "20 yıllık iktidarımızda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'yi her alanda 3,5-4 kat büyüttük. Türkiye'ye neresinden bakarsanız bakın, sağında da solunda da baksanız, kuzeyinden de güneyinden de baksanız AK Parti'nin eserlerini görürsünüz. Aynı şekilde Malatya'mızda da AK Parti'nin hizmetini görürsünüz. Darende'de görürsünüz. Biz hayat devam ettiği sürece sorunların olacağını biliyoruz ve inanıyoruz ama bu sorunların çözümünün de yine AK Parti'de ve siyasette olduğunu da biliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın özellikle Türkiye'nin dünyadaki sahiplik konumunu sürdürebilmesi ve bu alanda Türkiye'nin bir Suriye bir Ukrayna bir Irak olmaması adına verdiği mücadeleyi de sizler biliyorsunuz. Terörle mücadelemiz hız kesmeden devam ediyor. Malatya'da da bir şehidimiz var. Cenabı Allah rahmet eylesin. Bütün Türkiye'de şehitler veriyoruz, ne için veriyoruz bu vatan için veriyoruz. Bu vatan, bu bayrak, bu ezan dinmesin, dalgalansın diye veriyoruz. Dolayısıyla sorunlar olacak ve biz o sorunları çözeceğiz inşallah. Biz bugün sizleri dinlemeye geldik sizler sorunlarınızı bizlere ileteceksiniz bizler de çözüm noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

AK Parti Malatya Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
title