Haberler

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Depreme Dayanıklı Binalar İçin Kentsel Dönüşüm Projesi Başlatacak

Güncelleme:

AK Parti Tokat Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Avukat Eyüp Eroğlu, belediyedeki yeni dönemindeki hayata geçireceği projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Önceliğinin depreme dayanıklı binalar olduğunun altını çizen Eroğlu, seçimin ardından hazırlığı yapılan 4 bin 500 konutun kentsel dönüşümüne başlayacaklarını söyledi.

AK Parti Tokat Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Avukat Eyüp Eroğlu, belediyedeki yeni dönemindeki hayata geçireceği projelerle ilgili İhlas Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Önceliğinin depreme dayanıklı binalar olduğunun altını çizen Eroğlu, seçimin ardından hazırlığı yapılan 4 bin 500 konutun kentsel dönüşümüne başlayacaklarını söyledi.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yeni dönemde de partisinden aday gösterilmesinin ardından çalışmalarına hız verdi. Yeni dönemle ilgili projeler üretecek olan Başkan Eroğlu, belediyedeki üçüncü döneminde hayata geçireceği projeleri sosyal medya hesabından paylaştı. Şehre depreme hazırlıklı binalar kazandırmayı planlayan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, dar gelirli vatandaşlara da yılda 300 konutun anahtar teslimini yapmayı hedefliyor.

"Tokat'ımız da deprem kuşağında olan illerden bir tanesidir"

Günümüz şartlarında vatandaşın kendilerinden istekleri olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; "Geçtiğimiz yıl 6 Şubat'ta hepimizin yüreğini dağlayan önemli bir depremle uyanmıştık. 11 şehrimizde depremin ciddi anlamda oluşturmuş olduğu bir sonuç ortaya çıkmıştı. 6 Şubat depreminin akabinde Tokat Belediyesi olarak ciddi çalışmalar içerisine girdik. Tokat'ımız da deprem kuşağında olan illerden bir tanesidir. Bu noktadaki hem vatandaşımızdan gelen talepler hem de belediye başkanlığı görevinin bize vermiş olduğu sorumluluk neticesinde bizler de Tokat'ta önümüzdeki yılların hem depreme dayalı önlem alma hem de depremle ilgili başa çıkabilecek çalışmalar yapma hem de konut ve mahallelerimizin kentsel dönüşümlerinin sağlanması anlamında önemli bir çalışma içerisine girdik. Bununla ilgili de şehrimizin 10 mahallesini öncelikli görerek çalışmalarımızı başlattık. Şu ana kadar bu 10 mahallemizde 4 bin 500'den fazla hanemizi tespit ettik. Bu haneleri tek tek kaç katlı, kaç metrekare, binaların niteliği, betonarme mi, ahşam mı diye bütün verileri toparladık. Önümüzdeki seçimin hemen akabinde de hızlı bir şekilde bunların dönüşümünü de başlatacağız. Bir yıl içerisinde de ilk etapta da 72 adet yeni daire yaparak kentsel dönüşümün de önünü şu an açmış bulunmaktayız. Bununla ilgili ihale süreci de halihazırda devam ediyor" dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Eyüp Eroğlu AK Parti Tokat Eyüp Deprem Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title