Haberler

TKP'nin Kadıköy adayı Maçoğlu hayal kırıklığı yaşadı

Güncelleme:

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun TKP'den İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı adayı olması gündem olmuştu. Seçim öncesi "Kazanacak olan biziz." diyen Maçoğlu, oyların yüzde 10.01'ini aldı ve resmi olmayan sonuçlara göre seçimleri 3. sırada tamamladı. Maçoğlu, sonuçların ardından Kadıköylülere teşekkür ederek "Mevcut durum gösterdi ki iktidar yönetemiyor." dedi.

TKP'nin Kadıköy'den aday gösterdiği Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, sandıkların tamamına yakınının sayılmasıyla yüzde 10.01'lik oy oranına ulaşarak seçimlerde 3. oldu. Seçimlerin galibi ise yüzde 68.71 oy oranına ulaşan CHP adayı Mesut Kösedağı oldu.

"EŞİTLİK, ÖZGÜRLÜK VE ADALET MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Kadıköy'den aday yapılması tartışmalara neden olan Maçoğlu, gelen sonuçlar sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunarak Kadıköylülere teşekkür etti. Ülkenin her yerinde eşitlik, özgürlük ve adalet mücadelesine devam edeceklerini belirten Maçoğlu şu ifadeleri kullandı:

"İlk günden beri bizi yalnız bırakmayan, güler yüzü ile bize kapısını açan Kadıköylülere, yanımızda olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Mevcut durum gösterdi ki iktidar yönetemiyor. Önümüzdeki süreçte de ülkenin her yerinde eşitlik, özgürlük ve adalet mücadelemizi sürdüreceğiz."

TKP'nin Kadıköy adayı Maçoğlu hayal kırıklığı yaşattı! İlk açıklama geldi

HABERLER.COM YAYININDA "KAZANACAK OLAN BİZİZ" DEMİŞTİ

Sandıkların tamamına yakınında yapılan sayıma göre 30 bin 786 oy alan Maçoğlu, seçimlerden önce konuk olduğu Haberler.com YouTube kanalında "Halk kitleleri, sanatçılar, kurumlar arasındaki çalışmayı büyüttüğümüzde inanın kazanacağız." diyerek şunları söylemişti:

"Bizim dışımızda başka kurumların yaptığı bir ankette bile yüzde 20 başladığımıza dair açıklamaları oldu. Biz kazanacağımızı düşünüyoruz, yaptığımız çalışmalarda şu anda en azından sokaklarda, evlerde baktığımızda çok iyi bir oy oranına sahibiz. Yüzde 38'in üzerinde oy alan parti kazanacaktır, kazanacak olan biziz."

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Fatih Mehmet Maçoğlu İstanbul Tunceli Kadıköy 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (25)

Doğrucu:

Keko yedini kendini basamakları 3 er 3 er çıkmayı denedi

242
26
yanıtYanıtla
Slappingnoob:

Memleket at hirsizindan bikti

yanıt8
yanıt8
Beyaz:

Dersim kurtuldu senden

186
51
yanıtYanıtla
HainKOXPER :

Kadıköy tünceli köylerinden değil palabıyık

197
25
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bu yoldaşta manda kaymağının kokusunu aldı ama yiyemeden havasını aldı

191
23
yanıtYanıtla
Ert:

))))

yanıt26
yanıt5
Hüseyin Kılıç:

Bu ülkede hizmet anlayışı değilde zihniyet anlayışının hüküm sürdüğünü anlamıştır Malkoçoğlu yazık oldu

137
60
yanıtYanıtla
ismail salkım:

Tas yerinde ağırdır aslanım

113
6
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Yanlış tercihte bulundu. Kadıköy ve Tunceli çok farklı gerçekleri olan yerler.

103
5
yanıtYanıtla
Bulent Polat:

Ka pos bıyık senin ne işin var Kadıköy’de !! Seni Göcek’te gördüm ve ne kadar kibirli bir şahışmısın ama kimse bilmez. Herkes aman ne kadar halkçı ne kadar dürüst diye atıfta bulunuyor. Tabi dışardan kimse tanımıyor seni, madem okadar halkçısın git dersimin her hangi bir ilçesini kalkındır.

30
9
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title